Шефа: Преди пет години, от крайдунавско село при мен идва

...
Шефа: Преди пет години, от крайдунавско село при мен идва
Коментари Харесай

Беше Се Кротнал, Но Шеф Петров Извади Тежката Картечница! Този Път Попиля Звездните Си Колеги, Ето Как!

Шефа: Преди пет години, от крайдунавско село при мен идва юноша, надъхани и с плам в очите. Работи няколко месеца и Започва стремително да се развива. Завършва „ ментето академия “ за две години, след това стаж в няколко положителни заведения за хранене, пуска си брада. И с два три татуса към този момент две години лъже пишман-бизнесмени с заведения за хранене в София, че е някакъв доста крепък готвач. Знае няколко трика, дето впечатляват дамите на предприемачите и за малко го качват на ракетата от хартия.. Не става!? Нищо, различен ресторант…

Оценителя: Тя идва от едно южно село и стартира да учи висше у София. Брюнетка, по генетиката, ортодоксалното и образование, по-скоро грозничка. Обича фасул, обичаната и рецепта е да преседи един ден на балкона и два в хладилника, най-домашно и е.

Някъде по същото време вижда по малкия екран Мастър Шеф, кандидатства дори, не я одобряват само че тя не се отхвърля. Става зла, прави си блог в интернет, стартира да качва „ Кво хапвам “- фотоси, обаче е толкоз впечатлена от себе си, че стартира да се вживява в Кулинарен Богър. И след няколко визити на три камуфлажни кръчми и богато гадже си прави резервации да прави оценка най-хубавите в Света!

Продукта: Кравата Минка от монтанско село.
Роди се в миналото и тя по това време, постоянно я връзват в празна поляна на зарязан двор,край пътя, който е богато обраснал с тревичка, може би е зарязан тъй като притежателите са умряли, а децата им са тръгнали по Софията за триумфи!

Последния път като минавах от там и я видях се стопирах с цел да я огледам. Беше станала толкоз дебела, че дъвчеше трева полегнала, обаче погледа и беше горделив и в очите и имаше убеденост с която съвсем ме убеди, че не е кравата Минка, а Вагу от префектура Кобе!

Всичко това щеше да е доста смешно в случай че не се бях сетил, че тези три обекта са отгледани и закърмени с философията Адибас( adibas) и Найки(Niki) и че имат почитатели, които са плод на същото време, в случай че и те самите не бяха забодени от по този начин бързото си развиване и автентичност. А най-лошото, че останалия свят вижда какви ментета сме отгледали, които даже нямат позор да крият личното си незнание а дори го популяризират!

ДА ЖИВЕЕ АДИБАС, ДА ЖИВЕЕ Българска комунистическа партия, КОЯТО НИ НАУЧИ ДА ПОСТИГАМЕ ПЕТИЛЕТКИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ И КАК НИЕ САМИ ПОБЪРКАХМЕ ДЕЦАТА НИ! “, изтрещя още веднъж началник Петров в мрежата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР