Шеф Виктор Петрович го глобиха за антивоенна песен.Тверският съд в

...
Шеф Виктор Петрович го глобиха за антивоенна песен.Тверският съд в
Коментари Харесай

В Москва глобиха актьора от Кухня Дмитрий Назаров с 50 хиляди рубли заради песен против войната

Шеф Виктор Петрович го глобиха за антивоенна ария.

Тверският съд в Москва санкции популярние и обичан от естествените руснаци артист Дмитрий Назаров с 50 000 рубли (630 долара) – за „ Дискредитация на съветската армия (чл. 1 алинея 20.3.3). Това оповестява изданието „ Новая газета Европа “, цитирайки пресслужбата на съда, съобщи.

Глобата (присъдена задочно) е поради осъществяването пред камера на свръхизвестната в Русия ария от времето на комунизма „ Хотят ли русские войны “ („ Искат ли руснаците война “). Видеото е оповестено в личния му ютюб канал. Самият артист не участва в съда по обясними аргументи – наскоро той се махна от Москва и отпътува за Франция дружно с жена си. На съдиите той предал посредством юриста си, че не усеща никаква виновност. Песента е по стихове на поета Евгений Евтушенко.

В началото на януари стана известно, че Назаров и брачната половинка му – заслужилата артистка на Русия Олга Василиева, са уволнени от Московския живописен спектакъл „ А. П. Чехов “. Самият Дмитрий Назаров тогава описа в изявление, че шефът на театъра Константин Хабенский ги помолил с жена му да изоставен непринудено. След като не го създали, Хабенски ги уволнил.

В театъра „ Чехов “ Назаров работеше от 2002 година, а жена му – от 2005 година Още при започване на войната в Украйна той публиква в собствен ютюб канал видеа, в които извършва антивоенни песни и стихотворения, постоянно дружно със брачната половинка си, както е в наказаното видео.

Освен в театъра, 65-годишният Назаров се е снимал в над 80 (!!!) кино лентата, като особена известна стана ролята му на мустакатия шеф-готвач Виктор Петрович в прославения сериал „ Кухня “ и неговите производни, предавани в България и до момента.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР