Шеф Виктор Ангелов разкрива и на какво се дължи успехът

...
Шеф Виктор Ангелов разкрива и на какво се дължи успехът
Коментари Харесай

Ето Какви Изненади Ни Е Подготвил Шеф Виктор Ангелов След Хелс Китчън!

Шеф Виктор Ангелов разкрива и на какво се дължи триумфът на участниците в „ Хелс Китчън “. „ Успехът се дължи на темперамента на участниците и на водещия. Едно от най-трудните неща е да си водач. Това значи да умееш да чуваш, да виждаш, да се осланяш на сетивата си и да усетиш по какъв начин да бъдеш водач. Някои настояват, че човек се ражда подобен, само че аз считам, че може да се доразвие това качество “, сподели Ангелов в „ Плюс-Минус “.

Според него най-видимо в предаването е било израстването на Веселина Чилева, която съумя да грабне огромната премия от 100 000 лв.. „ Най-видимо бе израстването на Чилева – от страхливо момиче първоначално до същински водач. Тя влезе със самочувствие и избрани умения, само че много разви лидерските си качества.

Във финала се видя, че тя за секунда не изпусна контрола върху групата хора, които работеха за нея. Раздаваше както като уредник, по този начин и като готвач, нещо, което съперникът й не съумя “, безапелационен е началник Ангелов за Чилева.

Той разкрива и какви качества би трябвало да притежаваш, с цел да бъдеш началник. „ За да си началник, би трябвало да си визионер, би трябвало да имаш цел, би трябвало да знаеш по какъв начин да я следваш. Лидерът в кухнята е пореден, праволинеен и даже принципен до известна степен “, споделя още Ангелов.

Според началник Виктор Ангелов израстването на Чилева в предаването е било най-видимо сн. nova.bg

Той разкрива също, че работи по нови планове след приключването на „ Хелс Китчън “. „ Работя по нови концепции. Имаме и взаимни проекти с някои от участниците от „ Кухнята на Ада “, тъй че гледайте ни “, споделя Ангелов, написа nova.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР