Шеф Виктор Ангелов, познат ви от предаването на bTV „Мастър

...
Шеф Виктор Ангелов, познат ви от предаването на bTV „Мастър
Коментари Харесай

Шеф Виктор Ангелов: Редно е хората да черпят информация от сериозните медии

Шеф Виктор Ангелов, прочут ви от предаването на bTV „ Мастър шеф”, съобщи в ефира на bTV, че нападението, разиграло се към и в ресторанта му, няма нищо общо с него.

Повод за това станаха изявления в жълтите медии, че е зародил спор сред него и негов чиновник, довел до нападението.

Късно нощес двама маскирани мъже, въоръжени с бухалки, нахлуха в ресторанта на Ангелов в столичния квартал „ Лозенец”, гонейки различен мъж.

„ Редно е хората да стартират да черпят информация от сериозните медии, каквито сме ние”, сподели Ангелов във връзка изявленията в жълтите медии.

„ Не знам по какъв метод се измислят новините и пълнежа за сходен жанр списания и преса, само че приканвам хората да не черпят информация от такива места”, добави още той.

„ Господинът е наш съсед, живее в постройката, под която е ресторантът. В суматохата той хуква към постройката, насочва се по инстинкт към ресторанта, защото там предстоящо има хора, влиза през странична врата, прави кръг сред масите и излиза”, споделя Ангелов.

По думите му един от двамата нападатели, който остава „ нахален и смел”, го преследва в салона на ресторанта. След реакция на личния състав, нападателите са решили, че нямат място там и са избягали.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР