Шеф Виктор Ангелов и готвачите от Hell’s Kitchen ще готвят

...
Шеф Виктор Ангелов и готвачите от Hell’s Kitchen ще готвят
Коментари Харесай

Шеф Ангелов oтвежда Hell’s Kitchen в Априлци

Шеф Виктор Ангелов и готвачите от Hell’s Kitchen ще готвят за жителите на град Априлци в новия епизод на кулинарната конкуренция. Това ще се случи на обичайния празник на сланината и греяната ракия. Изненадващо най-запозната с техниката за правенето на напитката ще се окаже 18-годишната Цветомира от Враца.

След готварската борба изгубилите ще се изправят против тима на звездите. Забавна игра ще тества езиковите знания на готвачите, а Роксана, Къци, Виктория Капитонова и съотборниците им още веднъж ще са застрашени от елиминация при загуба. Миналата седмица те изгубиха борбата с алените, а тази още веднъж ще би трябвало да потвърдят уменията си в кухнята.

Вечерната резервация ще сервира още занимателни моменти, само че настроението бързо ще бъде помрачено. Сериозни неточности от страна на част от готвачите ще създадат по този начин, че от благия началник Ангелов, който феновете ще видят в обичания му град Априлци , няма да остане и диря. В края на епизода още един участник ще напусне конкуренцията за 100 000 лв..

Гледайте Hell’s Kitchen България довечера от 20:00 часа по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , , и на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР