Шеф в Главна дирекция Гранична полиция, поискал и взел 2000

...
Шеф в Главна дирекция Гранична полиция, поискал и взел 2000
Коментари Харесай

2 бона подкуп: Арестуваха шеф в Гранична полиция

Шеф в Главна дирекция " Гранична полиция ", изискал и взел 2000 лв. рушвет от търговец, доставял механически средства за защита на границата, е арестуван от " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи. Разследването е под управлението на Софийската градска прокуратура.

Задържаният работел в отдела, който се занимавал с техническото съоръжение на границата.

Срещата му с търговеца била в региона на бул. " Мария Луиза ", където се намира дирекцията. Той излязъл от постройката, с цел да се види с жертвата си в дребните улички. Тогава бил хванат. Той си изискал % от търговеца с думите: „ Ние по този начин работим ”.

След като бил закопчан, униформеният беше докаран пред постройката на дирекцията.

" Това е образец за положително взаимоотношение с прокуратурата. Дирекция " Вътрешна сигурност ", която е директно подчинена на министъра, работеше интензивно по този въпрос към този момент няколко седмици.

През цялото време бях в течение и спомагах. потърсихме и получихме подпомагане от страна на прокуратурата, приготвиха се нужните дейности, белязаха се и пари. Днес тези старания се увенчаха с резултат ", съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Задържаният е на висока позиция - заместник-директор, отговарящ за собствеността и снабдяването на чиновниците с цялото належащо съоръжение ", удостовери той. И добави, че няма връзка с трагичния случай на граница отпреди няколко дни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР