Шеф Силвена Роу отново захапа хейтърите, които не я оставят

...
Шеф Силвена Роу отново захапа хейтърите, които не я оставят
Коментари Харесай

Обидиха жестоко Силвена Роу

Шеф Силвена Роу още веднъж захапа злобарите, които не я оставят на мира. Винаги се намират хора, които се хранят прочувствено и духовно от това да оплюват нечии достижения.

 

Нямам доста хейт на моята страница, само че с последните нацвъкани жанр „ жълта преса “ публикации, където неприятен език се употребява малко хейт се е понасъбрал. Навсякъде го има, само че в България е на такова примитивно равнище, наскърбяват те, приказват ти с неприятни думи. Освен това какво съм направила и на кого съм го направила, че съм заслужила това. Аз пребивавам в Дубай, само че имам бранд към този момент, аз не съм готвачка, която стои на котлоните и продавам този бранд на заведения за хранене, които желаят да се асоциират с мен. Достигнала съм на равнище, когато няма потребност да работя по през целия ден, аз съм съветник. Това не са мои заведения за хранене, само че когато се свързват с моето име значи, че аз поемам отговорност.

Но в България хейта е като раково положение, тези които го практикуват са прочувствено отровени. Спрете се, не хабете силата си за това. Бягайте надалеч от мен, пазете си отрицателната сила за себе си, приключи обръщението си към недоброжелателите си началник Роу.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР