Шеф Силвена Роу никога не е крила истинската си възраст,

...
Шеф Силвена Роу никога не е крила истинската си възраст,
Коментари Харесай

Ти да видиш! Силвена Роу обяви, че е на 35

Шеф Силвена Роу в никакъв случай не е крила същинската си възраст, разбра HotArena.

Атрактивната дама е на 54 и към този момент е баба на дребната Иззела. Парадоксално обаче Силвена твърди, че биологичната й възраст е 35 години, което открила откакто се подложила на специфични проучвания на клетъчна основа, проби на кръвта и кожата. Това разминаване съгласно Силвена се дължи на практикуваното от нея от години " хакване " на физиологията. Младостта си тя дължи напълно на метода си на хранене, с помощта на който продължава да кипи от сила и предпочитание за живот. Освен храната, сънят също е детайл от биохакването. Трябва да се спи към 8 часа, самата тя спи най-малко по 10 часа на денонощие. Важно е и да се спортува.

По думите й неприятното генетично завещание има едвам 15-20% роля в живота. Останалите 80% се дължат на приемането на потребни артикули. Силвена употребява доста суперхрани като кълнове от броколи, които убиват клетките на рака и оказват помощ против напрежението. Според нея не трябва да прекаляваме и с месото. Силвена го замества с раститетлна храна, цялостна с фибри. Освен това пие разтворена смола от тода на тамяна. Набляга още на авокадо, сурови ядки, чия. Майка й също се храни с чисти био храни и на 81 години е здрава, с избистрен разум, написа Галерия

" Тя е безспорен примен за изгодите от здравословното хранене. Допреди 3-4 години, като всяка българска пенсионерка, бе много депресирана. Но аз й приказвам непрекъснато, давам й образец с моето хранене и тя към този момент има висок дух ", изяснява Роу. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР