Шеф Силвена Роу е специален гост готвач на Малдивите, а

...
Шеф Силвена Роу е специален гост готвач на Малдивите, а
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу: Започвам ново шоу по bTV, което ще е изцяло за начин на живот

Шеф Силвена Роу е специфичен посетител готвач на Малдивите, а напълно скоро започва и свое шоу в ефира на bTV.

"Шоуто ще е напълно за метод на живот - за подготвяне на здравословни храни с най-колоритните персони от България. Ще е с доста въображение, нещо, което всеки ще желае да получи за себе си. " - издава повече за идния план началник Роу.

В момента тя е гостуващ готвач на Малдивите.

"Тук предлагам супер храни, цялостни с витамини и минерали. Най-добрият метод за усвояването им е, като ги одобряваме точно посредством храната. " - споделя за работата си на острова тя.

Храните, които употребява началник Роу са характерни. Споделя, че работя доста с кокос, банани и местни артикули.

"Което не мога да намеря, съм си донесла. Моят акцент е пробиотичният и пребиотиният съставен елемент. Звезда в менюто ми е пробиотичната тарта с боровинки, която е без захар и без глутен. " - издава тя за вкусотиите, които подготвя.

На Малдивите началник Силвена Роу занесла и специфични кефирени зърна, които комбинира със сокове от локални плодове. Издава, че с този артикул несъмнено е впечатлила локалните готвачи, за които той бил чужд.

Вярва обаче, че най-хубавите пробиотици са от България. Те и другите качествени храни са виновни за здравето на хората, а не тежестта му.
"Не е нужно човек да е кокалест и слаб, би трябвало да е здрав. По-малки количества, само че по-качествени храни. Аз съм здрава и хапвам точните храни. С възрастта всички би трябвало да понижим количеството храна, тъй като не изразходваме толкоз калории като преди. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР