Шеф Силвена Роу е подложена на непрекъснат онлайн секс тормоз

...
Шеф Силвена Роу е подложена на непрекъснат онлайн секс тормоз
Коментари Харесай

Нагли фенове тормозят известна нашенка с голи снимки

Шеф Силвена Роу е подложена на непрестанен онлайн секс тормоз от непознати мъже, оплака се самата тя в едно от включванията онлайн, които прави в профила си във “Фейсбук ".

“Спрете да ми пращате фотоси на членове, на private parts (интимни елементи б.р.). Ще ви препречвам и ще ви рапортувам ", заплаши нахалните си почитатели началник Силвена, представена от varna24.bg.

Пловдивчанката, която гради кариера в Дубай, не крие упоритостите си да превземе ефира със лично шоу. В момента събира почитатели от целия свят и настоятелно ги моли да пишат писма на bTV, в които да обяснят какъв брой доста желаят да я видят на екран, отбелязва “Галерия ".

Роу сега употребява онлайн ефира, с цел да прави предаване с гръмкото заглавие “Глад ме гони ", в което да показва предписания за здравословно хранене, само че желае предаването да се излъчва инамалакия екран. Щедро дава обещание на бъдещите си тв фенове да им разкрие по какъв начин да си набират всички нужни хранителни субстанции, без да напълняват и без да банкрутират.

Нейното верую е, че със суперхрани всеки мое да стане супергерой. За да поддържа концепцията си и да ѝ придаде повече компактност, началник Силвена води включванията си онлайн, облечена с тениска с логото на анимационния воин капитан Суперпланета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР