Шеф Силвена Роу бе удостоена от правителството на Обединените арабски

...
Шеф Силвена Роу бе удостоена от правителството на Обединените арабски
Коментари Харесай

Пловдивчанката Силвена Роу със златна виза от шейховете

Шеф Силвена Роу бе удостоена от държавното управление на Обединените арабски емирства със златна виза с отминалост от 10 години. Голямото самопризнание идва поради заслугите й за обогатяването на кулинарната просвета в страната на шейховете. Това показа пловдивчанката с обява в Инстаграм, разкриваща огромното неспокойствие.

„ Горда съм и за мен е огромна чест да разглася, че бях наградена със златна виза за ОАЕ, която важи 10 години, като самопризнание за приноса ми към кулинарната просвета на страната. Пристигнах в Дубай преди 8 години, без да знам какво да чакам, само че през идващите дни и седмици бързо ми стана ясно, че това е място, където щастието може да се реализира, цялостно с благоприятни условия, където ръководещите имат визия за бъдещето и са водени от положителни планове и благотворителност “, написа тя.

И уточни още, че пътят не е бил лек, само че е признателна за признанието и ще продължава да работи в името на това страната да бъде водач на международната кулинарна сцена.

Роу е родена в Пловдив, само че още в младежките си години отпътува да живее в Западна Европа. Писала е кулинарни публикации за изданието Guardian и е взела участие в разнообразни кулинарни излъчвания в английската телевизия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР