Шеф по човешки ресурси разкри тайната за наемане от водещ

...
Шеф по човешки ресурси разкри тайната за наемане от водещ
Коментари Харесай

Шефът на Microsoft разкрива ключов въпрос за интервю за работа, който е `make or break`

Шеф по човешки запаси разкри тайната за наемане от водещ в промишлеността софтуерен колос - и всичко се свежда единствено до един въпрос.

Не е загадка, че Microsoft е една от най-големите мултинационални корпорации в света, пионер в софтуера, който използваме за ежедневна работа и връзка. И в този момент, Крис Уилямс, някогашен вицепрезидент на отдела за човешки запаси на компанията, показа грубия въпрос за изявлението, който може да „ усили или наруши “ възможностите ви да работите там.

Въпреки че може да приемете, че е нещо много техническо, в действителност няма нищо общо с компютрите и просто се стреми да разбере по какъв начин гледате на света към вас. Пишейки за Insider, някогашният чиновник сподели: „ Има един въпрос, който обичам да задавам малко след любезностите, при започване на изявлението. Той задава тона и постоянно води до страховит диалог.

„ Този ​​въпрос е: Кажете ми нещо, което сте научили през последните няколко дни. “ Независимо дали става въпрос за нов спорт, който са подхванали, или занимателен фа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР