Шеф Петров се прослави на шир и длъж с участието

...
Шеф Петров се прослави на шир и длъж с участието
Коментари Харесай

Ути Бъчваров: Отвратен съм от шеф Петров

Шеф Петров се популяризира на простор и длъж с присъединяване си във VIP Brother. Жлъчните му мнения, обидните реплики и намеци, които топ готвачът не спираше да сипе по останалите участници в шоуто, надменното му държание и маниерите на свръх егоцентрик, го трансфораха в един от най-обсъжданите, оплювани и в това време харесвани, участници на шоуто за всички времена.

За времето, което прекара в Къщата, началник Борис Петров съумя да си навлече гнева освен на елементарните фенове, само че и на своите сътрудници.

Мнението си, за безобразното и непоносимо държание на изгонения от VIP Brother готвач, изрече друга родна кулинарна звезда от дребния екран, позната на феновете от дълги години — Ути Бъчваров.

„ За разлика от това огромно неразбирателство на нашата колегия, което сега взе участие във ВИП Брадър — началник Петров, аз съм човек, който обича да изслушва другите. Този еднопланов монолог, от болния от фикс идея за великолепие човек, който следим при него, при мен не съществува “, това съобщи Ути Бъчваров в изявление за в. „ Уикенд “.

Цялата ни професионална колегия е тотално разочарована от това неразбирателство с ниска хигиена на духа, с речник, който е неподобаващ за купите, които афишира, че има, с его, което изрично се нуждае от сериозна профилирана помощ. Този човек ментално е доста зле, има потребност от страхотни психиатрични ограничения и би трябвало да ги предприеме неотложно “, показа мнението си Ути.

Той съобщи, че не е отчаян от държанието на Петров, което е видял по време на шоуто, а е погнусен от него. Въпреки всичко обаче, демонстрациите от страна на началник Петров не изненадали Ути.
„ Той постоянно е давал сигнали за тази своя грандомания, за манията си за великолепие. Съветвам го незабавно да отиде при положителни психиатри. И защото може би не проумява до каква степен е стигнал, в реда на нещата е неговите близки хора да се намесят и да му назначат терапия “, посъветва телевизионният кулинар своя самозабравил се сътрудник.

Ути бил впечатлен от търпението, което „ съкилийниците “ на началник Петров в Къщата, са показали към него. Все отново шоуменът към момента не може да си изясни по какъв начин са издържали на това негово държание и на всичко това, което той съставлява в реалност.

„ За мен той нанесе тежка засегнатост за българския професионален и шоу готвач. Той е срам, истински позор за гилдията! Българските, а и международните готвачи изобщо не са като него. Ние сме положителни хора. Няма по какъв начин да правиш самун и да замесваш тестото с ненавист. Не сме толкоз зли, неприятни и мнителни “, опита се да отбрани кулинарната колегия Ути, разграничавайки се изцяло от оповестения за кулинарен гуру Борис Петров.

„ Има си съответна диагноза за подобен тип поведение и мислене “, сподели още Бъчваров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР