Шеф на Връзки с обществеността на компания, за която се

...
Шеф на Връзки с обществеността на компания, за която се
Коментари Харесай

Шеф на PR в дружество на руските железници е намерен мъртъв в Москва

Шеф на " Връзки с обществеността " на компания, за която се твърди, че транспортира съветско съоръжение за войната в Украйна, бе открит мъртъв на балкона на жилището си в Москва, написа Nachrichten De. Това е 52-годишният Павел Пчелников.  Той ръководеше PR-а в Digital Logistics - дъщерно сдружение на Руските железници, които са едни от най-големите в света. 
Още по темата
Тялото му е открито на балкона на жилището му в центъра на Москва в 6:30 сутринта локално време в сряда, заяви локалният вестник " Московский комсомолец ".

Полицията проверява гибелта, като съветските медии оповестяват, че съгласно типа на пострадванията му се допуска, че той самичък е поставил завършек на живота си. Те не дават повече детайлности.

Уебсайтът Top Cargo 200, който употребява информация от отворен източник, с цел да наблюдава и оповестява гибелта на висши съветски офицери във войната в Украйна, оповестява, че Пчелников е бил погубен с огнестрелно оръжие. 

Top Cargo 200 твърди, че Digital Logistics е била упрекната, че не е съумяла да отбрани инфраструктурата на железопътната мрежа на Русия от хакери от Украйна, което е довело до сериозно закъснение на доставки за съветските войски.

Pavlo Pchelnikov, the top manager of the Russian Railways subsidiary, shot himself in Moscow.
The body of 52-year-old Pavel Pchelnikov was found on the balcony of his Moscow apartment.
— Alan Abdo (@AlanAbdo13)

Полицията проверява гибелта на 52-годишния Павел Пчелников.

Руският уебсайт Starhit.ru добавя, че той е бил на отмора, откъдето е споделил фотоси през последния месец - " какво е предиздвикало мъжа да предприеме обезверена стъпка остава мистерия ", разяснява порталът.

При отразяването на историята рускоезичният уеб страница Railway Supply отбелязва поредицата от умряли високопоставени предприемачи в страната, като някои случаи са мистериозни, някои са свързани с енергийния колос " Газпром ".

През юли тялото на Юрий Воронов беше намерено с огнестрелна рана в главата, револвер наоколо и гилзи на дъното на басейна в неговия парцел в Ленинградска област. 61-годишният мъж беше създател на транспортната и логистична компания Astra-Shipping, която участваше в контракти на " Газпром " в Арктика.

Мениджърът на " Газпром " Леонид Шулман , на 60 година, беше открит мъртъв в банята на къща през януари. До тялото му имаше записка, навеждаща на полицията на мнение, че се е самоубил в село Ленински в Ленинградска област.

В същото село на идващия месец бе открит мъртъв заместник-генералният шеф на " Единния разчетен център за корпоративна сигурност " на " Газпром " Александър Тюляков .

На 18 април телата на Владислав Аваев , някогашен вицепрезидент на " Газпромбанк ", брачната половинка и щерка му бяха открити мъртви в жилището им в Москва.

Дни след това и милиардерът Сергей Проценя се обеси във вилата си в Испания, като преди този момент умъртвил брачната половинка си Наталия и щерка си Мария.

Междувременно, съгласно известия в държавните медии, Александър Суботин , милиардерът, някогашен топ изпълнителен шеф на съветския петролен производител " Лукойл ", е бил открит мъртъв през май в дома на шаман в Митищи, североизточно от Москва.

Управляващият шеф на авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин е умрял на 12 септември, оповестява уеб сайтът на корпорацията. Според вестник " Комсомолская истина Далечен Изток ", базирайки се на администрацията на Владивосток, Печорин е умрял на 10 септември, откакто паднал от борда на лодка във водите на съветския остров покрай нос Игнатиев. Журналисти считат, обаче, че когато Иван Печорин е бил открит, е било безсмислено да го реанимират. Очевидно той е починал " съвсем незабавно откакто паднал зад борда ". Той е бил пийнал като е паднал в морето. 

На 1 септември ръководителят на " Газпром " Равил Маданов се хвърли от шестия етаж на болница в Москва. Според слуховете той е бил съществено пребит и хвърлен от прозореца тъкмо в деня, в който Владимир Путин бе в болничното заведение, с цел да отдаде респект на Михаил Горбачов.

Роденият в Украйна милиардер Евгений Палант бе открит гол до брачната половинка си Олга от щерка им.

Тази поредност от съветски предприемачи, открити мъртви при необикновени условия от началото на войната в Украйна, провокира спекулации дали убийствата не са били инсценирани, с цел да наподобяват като самоубийства, написа Nachrichten De.

За по-малко от година са мъртви към този момент девет съветски милиардери - към тях витае загадъчна гибел при странни условия. 5-има от тях от " Газпром " и един от " Лукойл ", все при разнообразни " трагични " условия. Част от случаите бяха оповестени от съветските управляващи за самоубийство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР