Шеф на столичен клон на БАБХ е бил освободен от

...
Шеф на столичен клон на БАБХ е бил освободен от
Коментари Харесай

Уволниха шеф от БАБХ - вече клиент на прокуратурата

Шеф на столичен клон на БАБХ е бил освободен от длъжността си. Става дума за някогашният футболен арбитър Антон Генов.
Информацията беше оповестена от Фрогнюз, а източници на Actualno.com я потвърдиха. От БАБХ също признаха, че " има истина в информацията ", само че пожелаха публично питане преди да дават повече данни, какво ние изпратихме.
Припомняме ви, че поради непозволени дейности против компании, които са съперници на сина му в областта на изкупуване на отработена лой за биогориво.
 Две обвинявания против някогашния футболен арбитър Антон Генов Две обвинявания против някогашния футболен арбитър Антон Генов
Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителния акт против някогашния шеф на Областната дирекция по сигурност на храните (ОБ...
При следствието беше открито, че на 3 октомври 2016 година той е разпоредил да бъде тестван склада на сдружение в Нови Искър, като били конфискувани 8180 л отработена лой и 39 неупотребявани бидони.
От прокуратурата означиха, че шефът дирекцията е превишил правата си, тъй като неговото ведомство няма право да се занимава с боклуци. Според държавното обвиняване задачата на Генов е била да набави облаги за сдружение, в което по същото време работел синът му и което имало същия предмет на активност като проверяваното. Именно коли на тази компания превозили иззетата от Нови Искър лой в незнайна посока.
Обвинителите се натъкнали и на други странни обстоятелства. Според тях, на 4 ноември м.г. Генов разпоредил инспекция при различен съперник на сина си – компания в Ботунец. До изземване обаче не се стигнало, тъй като сдружението подало сигнал в Агенцията по храните и тя спряла дейностите на ОДБХ – София.
Антон Генов ще дава отговор и за това, че през октомври м.г. принудил компания с задграничен притежател да не прави комерсиална активност в София. Става дума за компания, която още веднъж изкупува лой за биогориво. На някогашният арбитър беше наложена мярка за неотклонение „ гаранция ” в размер на 5000 лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР