Шеф на ДПС отправи остри критики към властта.Поведението на управляващите,

...
Шеф на ДПС отправи остри критики към властта.Поведението на управляващите,
Коментари Харесай

Летифов, ДПС: Поведението на управляващите е гаф след гаф

Шеф на Движение за права и свободи насочи остри рецензии към властта.

Поведението на ръководещите, на властта като цяло, е гаф след гаф. Това съобщи в изявление за БНР заместник-председателят на ДПС Халил Летифов

" Смятам, че е наложително да има една съпротива, която да демонстрира тези гафове, тъй като те са за сметка на страната, държавността и се заплащат от българските жители и от бизнеса. Никой не се е родил теоретичен и в това няма нищо ужасно, човек се учи в придвижване, само че да се учиш в придвижване отпред на държавното кормило и на страната към този момент носи едни големи опасности. Да не зачиташ Конституцията и законите на страната и това да смяташ за обикновено, за новия морал, за честност и за смяна е груба замяна и прегазване в конституционните правила и законодателството на страната, като това надлежно изкривява целия развой на взимане на решения, на ръководство и на резултата от тях. Ние винаги сме имали особена сензитивност на тематика народна власт, права, а и на тематиката за държавността, защото ние направихме една акция, в която искахме да покажем какво за нас означават институциите, разговорът между институциите да бъде възобновен, като цяло разговорът сред политиците, отделните партии и най-много жителите, само че като краен резултат да се възвърне нормалността в българската политика – естествен разговор с ефикасни решения, които да върнат доверието в институциите ".

Заместник-председателят на ДПС коментира за какво тематиката за Делян Пеевски е толкоз сензитивна за партията: " Темата за Делян Пеевски е сензитивна за нас, тъй като ние имаме интерес всички обстоятелства и условия да излязат нескрито, истината да излезе нескрито. Когато някой упреква незаслужено един от нас, няма по какъв начин да седим безучастно ще бъдем дейни участници за който и да е, който е незаслужено упрекнат, освен за господин Пеевски ".

dunavmost.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР