Шеф Иван Манчев се видя в чудо Топ готвачът бил в

...
Шеф Иван Манчев се видя в чудо
Топ готвачът бил в
Коментари Харесай

Взрив! Петя Буюклиева раздели шеф Манчев от Ива Бека

Шеф Иван Манчев се видя в знамение

Топ готвачът бил в ступор, тъй като Ива Бека се изнесла от общото им жилище. Бизнес дамата и последната му огромна обич преди този момент му вдигнала всеизвестен скандал.

Брокерката била гневна, че обичания й дал плакета на певицата Петя Буюклиева. Тя го обвинила, че той се захласнал по чара й по тази причина й дал премията в „ Черешката на тортата “.

„ Ама тази жена от самото начало вдигаше кавги, клюкарише, постоянно недоволстваше и съскаше против останалите посетители, ти на нея даде плакета.

Имаше доста по-достойни в предаването, които заслужаваха да получат премията. А ти на нея, несъмнено си залитнал, тъй като тя те е омаяла с лиготиите и мазните си приказки “, беснеела Ива Бека.

Ошашавен, Иван Манчев се опитал да я изясни, че било невероятно да не го направи, тъй като тя получила най-вече точки. Петя Буюклиева събра целия комплект от точки-40, тъй като не даде на никой от участниците целия общ брой от точки.

Обаче Ива Бека си внушила, че Манчев и Петя Буюклиева флиртували и по тази причина той й дал премията. Майсторът на тиганите се раздели със законната си брачна половинка, от която има две деца, поради идната си другарка Цветомила.

Но откакто и тя го подари с дете, съвсем незабавно я заразя. Въпреки че от много време са дружно, Ива Бека не била на 100 % сигурна в неговата честност. И по тази причина го напуснала, а готвача изпаднал в смут, че може да я загуби.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

 

Тагове: началник Иван Манчев Иван Манчев и Ина Бека Ива Бека Черашката на тортата Петя Буюклиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР