Шеф Иван Манчев се хвали пред приятели, че е новодомец,

...
Шеф Иван Манчев се хвали пред приятели, че е новодомец,
Коментари Харесай

Шеф Манчев обзаведе дом за половин милион! Мебелите са от Италия със 75 години гаранция

Шеф Иван Манчев се хвали пред другари, че е новодомец, откакто преобрази остарялото си жилище с главен ремонт за половин милион лв.. Популярният готвач споделял, че усеща жилището си като нов, откакто дизайнер се заел с обзавеждането му, а майстори съумели да бутнат стените и да създадат още една детска стая, написа „ Таблоид “.
Нуждата от ремонт идвала и от към този момент порасналите деца. Доскоро двете деца на Манчеви, момче и момиче, делили една стая. Първо синът им бил самичък, само че след раждането на сестра му Виктория, в момчешката стая се добавила кошара, легло, момичешки детски играчи, бюро. Така най-после родителите решили, че имат потребност от още една детска стая, с цел да може всяко от децата им да си бъде единствено.

Иван Манчев наел прочут столичен проектант, на който упълномощил задачата по този начин да провежда дома му, че да се получи още една спалня. И в последна сметка в жилището на готвача протекла цялостна смяна в границите на няколко месеца. Всичко остаряло било отстранено – подови настилки, багра, съоръжения, мебели, бяла и черна техника.

След като избили стените, майсторите заградили нова детска стая, а по-късно се захванали с възобновяване на ел мрежата в жилището. След това пък пристигнала най-креативната и скъпа част от ремонта – новото обзавеждане, с което Иван и Марина се захванали драговолно и решили да не пестят нито стотинка за фамилния комфорт. Семейството купило италиански мебели по поръчка, а в кухнята всеки апарат бил от допустимо най-голям клас. Само умивалникът им, със 75 години гаранция, коствал 800 лв., а за ледник те броили близо 5400 лв.. Не по-малко евтина е ипосудата, с която фамилията ще се храни. За вилици, лъжици, ножове и сервизи за хранене Манчев е броил 4000 евро, като стоманените произведения са създадени в Германия и имат гаранция 1 век.

Собственикът на заведения за хранене е броил и 9000 лв. за голям плазмен тв приемник в хола, анаполовина му е коствало отоплението в дома, за двата нови климатика. Шеф Манчев не крие, че е вложил съвсем всичките си спестявания в ремонта на дома си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР