Шеф Иван Манчев призна, че е щастлив с рекламната експертка

...
Шеф Иван Манчев призна, че е щастлив с рекламната експертка
Коментари Харесай

Шеф Манчев проговори за жената до себе си

Шеф Иван Манчев призна, че е благополучен с рекламната експертка Ива Бека. Готвачът, който претърпя бракоразвод с дългогодишната си брачна половинка, от която има две деца - наследник и щерка, както и бърза разлъка с майката на втория си наследник, е загърбил тежките раздели и се любува на възприятията си към русокоската.

„ Имам страхотна обич до мен, с която се разбирам прелестно. Изключително съм благополучен, че се срещнах с нея. Тя ми носи ентусиазъм и задоволство. Всичко това, което ми се случва е и с помощта на душевния мир, който имам у дома. Връзката ни се разви последователно. И двамата сме имали истории, които са ни носили разочарования. С времето установихме, че си приличаме и нещата се случиха.
Много е значимо дамата у дома да умее да основава уюта. Готвенето не е най-важното, а по-скоро човек да те схваща. Това е сърцето на едно положително общуване. Когато всеки почита границите на другия. Пътуваме доста, имаме доста другари " - призна в телевизионно изявление най-големият Дон Жуан измежду готвачите.

Шеф Манчев показа пред Деси Банова-Плевнелиева, че не чака от децата си да го наследят в специалността, а ще им даде право на избор на къде да поемат в живота.

" Искам децата ми да тръгнат по личния си път. Този, който им е прелестен и им носи задоволство. Това, че аз се занимавам с тази специалност и с всичко, което върша, не значи, че би трябвало да тръгнат по моя път ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР