Шеф Иван Манчев отново подкрепи публично колегата си Андре Токев,

...
Шеф Иван Манчев отново подкрепи публично колегата си Андре Токев,
Коментари Харесай

Шеф Манчев: Андре Токев се чувства унизен

Шеф Иван Манчев още веднъж поддържа обществено сътрудника си Андре Токев, откакто през днешния ден стана ясно, че той влиза в пандиза. „ Говориn с него, той към момента е под домакински арест. Чувства се потиснат и е подготвен да изкупи виновността си “, изясни властелинът на „ Черешката на тортата “ и „ Кошмари в кухнята “. "Той абсолютно е отговорен, само че ще си поеме отговорността и съм сигурен, че оттук насетне той в никакъв случай няма да направи нещо сходно “, отбрани Манчев сътрудника си. Двамата са фамилни другари от десетилетия. „ Познавам го от години, познавам жена му, дори внучката “, посочи Манчев пред Нова телевизия.

Днес стана ясно, че Токев е подписал съглашение с прокуратурата. Затова той получи присъда от седем месеца. Готвачът обаче има още три месеца от предходната присъда. Това значи, че го чакат общо 10 месеца отнемане от независимост. Андре Токев бе хванат да кара с 2 промила алкохол в кръвта по Околовръстното шосе на София. Това посочила последната експертиза по време на следствието.

Той беше арестуван на 31 октомври по време на изпитателен период по предходна присъда. Полицията го хвана да кара пил на Околовръстното шосе в София, безусловно по джанти. На обвинения бе постановена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 3000 лв.. След като бе пуснат под гаранция, Андре Токев се извини във фейсбук профила си. Още тогава, както Hotnews.bg първи писа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР