Шеф Иван Манчев е на заслужена почивка в планината с

...
Шеф Иван Манчев е на заслужена почивка в планината с
Коментари Харесай

Ето я щерката на шеф Манчев

Шеф Иван Манчев е на заслужена отмора в планината с двете си най-любими дами, видя Hotnews.bg. Готвачът кара ски с щерка си Вики и обичаната си Ива Бека по пистите на Ястребец. Щерката, която е от брака със брачната половинка му Марина е същинска хубавица.

За разлика от брат си Христо, който към този момент приключи гимназия, тя към момента е ученичка, само че към този момент ясно проличава, че ще се трансформира в красива и елегантна млада дама, по която ще въздишат доста мъже.



Манчев има цялостното право да се забавлява и разпуска в приятната женска компания, тъй като предаването му „ Черешката на тортата “ се оказа най-гледаното през януари съгласно данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България. По традиция NOVA продължава да предлага на феновете си висококачествени български продукции в най-гледания часови пояс, оповестиха публично от медията.

С 31,6% аудиторен дял оспорваната кулинарна конкуренция е най-гледаното предаване от феновете в дейна възраст през януари. В края на февруари следва стартът на дейния пролетен ефирен сезон на NOVA, тъй че Черешката ще спре най-малко до началото на лятото.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР