Шеф Илиан Кустев успя да изнерви водещата на Преди обед“

...
Шеф Илиан Кустев успя да изнерви водещата на Преди обед“
Коментари Харесай

Деси Стоянова се скара на шеф Кустев в ефир

Шеф Илиан Кустев съумя да изнерви водещата на „ Преди обед “ Деси Стоянова. Той е седмичен коментатор в предаването при започване на 2024 година Макар че повдигна забавни тематики, нямаше по какъв начин съдията от „ Мастършеф “ да не се озове в кухнята на шоуто.

Не е ясно дали е била негова концепцията да води със себе си там и Деси Стоянова и Петър Дочев, само че опитът да им покаже готварски трик в последна сметка беше цялостен неуспех.

Шеф Кустев се опита да ги научи да вършат поширани яйца – нещо, което знаят и много готвачи без особени искания.

Той сподели доста в детайли техниката, сподели по какъв начин би трябвало да се завърти водата и каква би трябвало да е температурата ѝ, само че в последна сметка и двамата водещи не съумяха да пошират яйцето. Дочев беше относително по-близо до истината. Деси Стоянова пък не устоя и сподели това, което си мислиха и много от феновете, пише vihrogon.bg. 

„ Баба ти все поширани яйца е правила! “, сопна се тя на началник Кустев. Той не се засегна, а Деси побърза да придвижи диалога на масата на водещите и коментаторите, където сигурно се усеща по на място, в сравнение с пред котлоните.

Кустев се върна по-късно в кухнята, като този път получи хвалби, само че и закачки от щатния кулинар на предаването Веси Цюрбрюк.

Звездата на „ Мастършеф “ не пропусна да направи реклама на книгата си, която подари на колежката си. Цюрбрюк обаче незабавно се заяде с него, като го пита за какво рецептите, които е издал са тъкмо 69 и за какво това е написано с наедрял шрифт на корицата.

„ Толкова са. Броих ги, смятах – толкоз са “, отвърна Кустев. Веси обаче се засмя и изкоментира, че цифрата е определено преднамерено поради подтекста си.

Тя непосредствено съобщи, че топготвачът осъзнава, че влияе на дамите и това си проличало и в „ Мастършеф “, където участнички го гледали, като че ли желаят да го изпапат.

„ Това не го казвай на Силвето “, сподели незабавно началник Кустев, явно говорейки за красивата си половинка Силвия Иремиева. Очевидно тя се нервира от намеците, че майсторът е имал туй-онуй с съответна участничка – Лора Асенова. Миската сама загатна за това, наранявайки много съществено репутацията на Кустев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР