Шеф-готвачът и звезда от риалити шоута, известен със своето грубо

...
Шеф-готвачът и звезда от риалити шоута, известен със своето грубо
Коментари Харесай

Гордън Рамзи с признание: Владимир Путин е най-страшният човек, за когото съм готвил

Шеф-готвачът и звезда от риалити шоута, прочут със своето жестоко поведение и нецензурни думи – Гордън Рамзи, признава, че готвенето за съветския президент Владимир Путин го е довело до нервни пристъпи. Според готвача, Путин е бил „ най-плашещият човек “, за който е готвил.

Известният готвач е треперил от терзание, че е можел да аргументи хранително отравяне на съветския президент. 55-годишният Рамзи подготви празничен обяд след срещата сред съветския президент и тогавашният английски министър председател Тони Блеър на Даунинг стрийт през 2000 година

Звездата в кулинарията признава, че до момента в който готвел тогава, единственото, за което мислел, било „ какво ли ще стане, в случай че отровя тези двамата “.
Путин е убеден, че Казахстан ще се оправи с провокациите
Президентът на Русия Владимир Путин е убеден, че Казахстан ще се оправи със създалата се обстановка и ще отвърне с чест на предизвикателс...
Прочети повече
„ Беше много неизмеримо прекарване. Изправих се пред тях, с цел да ги поздравя, те ме попитаха по какъв начин са сготвени аспержите, а аз си мислех: махнете ме отсам, по дяволите, приключен съм! “, признава Рамзи в изявление за шоуто на Кели Кларксън в Съединени американски щати. Готвачът добави, че е бил сюрпризиран от неналичието на място и кухненски принадлежности на Даунинг стрийт.

На съветския водач е било сервирано меню с доматено консуме със златен хайвер от есетра албинос, мозайка от пиле и джолан от шунка, печен комат лаврак върху пресни картофи с бели аспержи в сос от алено вино.

Рамзи е дарил хонорара си от обяда за щедрост.

Най-известният човек, за който е готвил Рамзи, обаче, е принцеса Даяна, която е пристигнала сама в ресторанта му.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР