, шеф Ангелов ще постави индивидуално предизвикателство за перфектна презентация,

...
, шеф Ангелов ще постави индивидуално предизвикателство за перфектна презентация,
Коментари Харесай

Индивидуално предизвикателство за перфектна презентация в Hell’s Kitchen

, началник Ангелов ще сложи самостоятелно предизвикателство за съвършена презентация, а на помощ ще му дойдат видни специалисти в кулинарията. След като Гичка напусна надпреварата нощес, финиширайки на седмо място, през днешния ден още един ще се раздели с присъединяване си в Hell’s Kitchen България .

Добре аранжираната паница е нещото, което дефинира дали гостът ще се влюби от пръв взор и през днешния ден началник Ангелов ще подложи на тестване умеенето на шестимата финалисти да вършат съвършена презентация. Всеки от тях ще получи всичко належащо за приготвянето на едно обичайно българско ядене, само че ще би трябвало да му придаде актуален прочит и най-много да го сервира по впечатляващ метод. За тази задача началник Ангелов ще повика подкрепление от невероятни експерти. Шеф Андрей Стоилов, началник Явор Захариев и началник Владимир Тодоров ще се дойдат в ресторанта на Hell’s Kitchen България , с цел да изберат най-впечатляващата паница и да наградят нейния създател с незабравима разходка с яхта.
 началник Ангелов равносметка NOVA
Вечерната резервация ще донесе със себе си още повече напрежение в кухнята, тъй като заплахата от овакантяване на финалната права е все по-реална за експертите.
 вечерна резервация NOVA
За следващ път някои от тях ще станат жертва на неприятни заготовки, а началник Ангелов ще направи всичко допустимо да им даде късмет да се отърсят от напрежението и да завършат сполучливо вечерята. Дали това ще се случи и кой ще приключи на шесто място в надпреварата, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 вечерна резервация NOVA
Какво показа Гичка в първото си изявление след напускането на Hell’s Kitchen България, тази заран в „ На кафе “, можете да видите.
 Гичка NOVA
Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР