Шеф Ангелов предизвика скандал в социалните мрежи - нещо, което

...
Шеф Ангелов предизвика скандал в социалните мрежи - нещо, което
Коментари Харесай

Скандал! Шеф Ангелов изригна: Не мога да я понасям! (мрежата обаче го попиля)

Шеф Ангелов провокира скандал в обществените мрежи - нещо, което е мъчно даже да си представим за него. При все, че той самият няма профил в социалките, нито пък е давал мотиви за злословия и интриги, новината е повече от невероятна. Но ето, че се оказа факт.

И не, за благополучие, не е обвързвана със брачната половинка му - Виктор Ангелов продължава да е правилен мъж и да не кичи с рога главата на обичаната си, макар че и тя към този момент не е в първа младост. За това го поздравяваме, само че за изявлението му, което подпали хората - не.

" Не мога да я претърпявам! Това е гнус, това е нещо непоносимо и би трябвало да го забранят със закон. Ако беше на мен, да съм го направил от дълго време ", изцепи се Виктор Ангелов, само че болшинството не беше според с него.

Още се чудите защо приказва той ли?! Ами, за попарата. Да, за попарата, която всички ние сме опитвали най-малко един път или най-малко сме виждали от своите баби и дядовци, които обичат да си я похапват. Но не и началник Ангелов, който я ненавижда от дъното на душата си.

" Да се забрани тази гадория! Аз сирене обичам, самун обичам, както и чай, и масло - само че не и в тази композиция, която ти залепва по зъбите ", не стопира да повтаря кулинарят.

Потребители обаче го пратиха да си гледа работата и да си яде фондютата, до момента в който те не си дават традициите и попарата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР