Шеф Ангелов отдавна си спечели фенове у нас и като

...
Шеф Ангелов отдавна си спечели фенове у нас и като
Коментари Харесай

Бомба: Жесток удар по шеф Ангелов, не знае откъде му е дошло! (СНИМКИ)

Шеф Ангелов от дълго време си завоюва почитатели у нас и сякаш с всеки сезон на Хелс Китчън става все по-обичан. Може би повода е в това, че първоначално феновете го одобряваха като гадняра, който тормози всички, до момента в който след това си дадоха сметка, че това е сюжет, а Виктор Ангелов сподели и положителното си сърце.

Е, в този момент обаче нещата отново са напът да се извърнат и то поради едно малко дребосъче - Цветомира от Враца, която стана безспорната фаворитка и надали не талисманче на формата този сезон. Знаем, че Цветито взе черната куртка, само че не съумя да продължи до огромния край.

Тази седмица началник Ангелов взе нелекото решение да я изпрати вкъщи, просто тъй като борбата оттук нататък няма да е по силите на нежните й раменца и опит. Изгонването на Цвети обаче докара до протест в мрежата и всеобща организация на консуматори за протест на последните епизоди на предаването.

Зрители се заканиха, че няма да си пуснат тв приемника и за секунда по време на Хелс Китчън другата седмица, тъй като няма какво да гледат към този момент. " Цвети беше колоритът и чарът на предаването, въобще няма да ви гледаме ", нахъсват се взаимно в нета.

Това обаче ще е заплашителен удар за началник Ангелов и екипа, които работят само за рейтинга си. А при внезапно понижаване на последния, като нищо следващата година може да няма нов сезон на формата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР