Шеф Ангелов живее с моделка С жена като от корица

...
Шеф Ангелов живее с моделка С жена като от корица
Коментари Харесай

Шеф Ангелов живее с моделка 

Шеф Ангелов живее с моделка

С жена като от корица на списание споделя един покрив топготвачът Виктор Ангелов, който се върна в тв ефира като водещ на новия сезон на „ Хелс Китчън “ след едногодишна пауза. Жена му Наталия е негова поддръжка от дълги години, само че е избрала да бъде анонимна за фенската публика на шефа и отхвърля всевъзможни медийни изяви.


„ Ретро “ се снабди със фотоси на половинката на кулинарния гуру, която наподобява като фотомодел и на млади години за малко имала кариера в модата. Любовната история на началник Ангелов и дамата до него е почтена за кино екранизация. Преди да се събере с нея и да си родят дъщеричка, тя била омъжена за негов другар. Любопитното е, че преди да мине под венчилото със противника му, Наталия имала няколкогодишна връзка с Виктор Ангелов. Двамата се познавали от деца по комшийски в столичния квартал „ Люлин “, а в ученическите си години усетили химията между тях. Още тогава бъдещият кулинар я карал да се кълне пред него, че някой ден ще се оженят и ще имат доста деца. Чувствата му обаче останали несподелени и тя се обвързала с различен мъж. Ангелов изпаднал в потрес, щом научил, че обичаната му пристава на различен, и компенсирал неуспеха в персоналния живот със усърдие да се издигне професионално. Отнело му 20 години да се пребори за сърцето ѝ още веднъж, а през това време научавал по какъв начин е от техни общи познати.

През дългия интервал Виктор не потопен в самотност и пробвал да гради връзки с други дами, които също обичал, само че нещата постоянно се разпадали. Когато след дългата пауза се срещнал с безконечната си обич Наталия, тя не била сигурна, че сред тях ще потръгне, тъй като към този момент имала две деца от първия брак. Топготвачът обаче ги припознал като свои и към днешна дата приказва за тях, наричайки ги „ сина ми “ и „ щерка ми “. От Наталия той има и своя рожба – дребната Натали. Големият наследник Март се прочу около присъединяване си в „ Игри на волята “, където за малко да стигне до финала, а сестра му Ива е приключила болничен мениджмънт в Холандия и се е отдала на пътешествия по света.

Въпреки че Виктор и Наталия са семейство от повече от десетилетие, той по този начин и не сбъднал фантазията ѝ да бъде младоженка. „ Сърди се, че още не сме се оженили. Планираме го, от 10 години имаме предпочитание, само че още не сме решили по какъв начин да стане “, разяснява хубавата вест водещият на „ Хелс Китчън “. В момента неговата обичана му е дясна ръка и в бизнеса и оказва помощ за ръководството на заведенията за хранене и павилионите му със скара в София, защото около фотосите на шоуто не му стигнало време, с цел да огрее на всички места.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР