Шеф Ангелов е известен с голямата си уста и самообладанието

...
Шеф Ангелов е известен с голямата си уста и самообладанието
Коментари Харесай

Взрив: П@рноактрисата Владимира обясни как и с кого го прави, шеф Ангелов хлъцна и...

Шеф Ангелов е прочут с огромната си уста и самообладанието си, само че този път, за сефте, остана като монумент. Той се вцепени, хлъцна и се изчерви до ушите от думите на Владимира - участничка, която ще се бори за огромната премия в Хелс Китчън.

Владимира е пристигнала от Испания, където живее от 20 години и работи на две места - работливо момиче. Тя е преводачка в градския съд на Барселона и редом с това снима п@рно филми. С дами!

Пред сащисания взор на Виктор Ангелов, Влади изясни умерено, че е лесбийка и живее на фамилни начала с приятелката си. А филмите, които снима, също са с дами. " Снимам с една или с няколко дами, дамски състав сме нормално. Обичам и повече ми харесва да го върша с дами, в сравнение с с мъже, по тази причина и вземам участие най-вече в такива ленти ", сподели Владимира, след което и останалите в студиото изгубиха мозъка и дума.

Пръв тишината наруши началник Ангелов, който съумя да излезе от вцепенението и възкликна: " Верно ли, бе?! Евала, моето момиче! Ела да ти стисна ръката! "... Явно кулинарният гуру направи това, с цел да насърчи смелостта и директността на Владимира. По нашите ширини към момента рядко се срещат толкоз прями и откровени хора като нея.

А кой ще завоюва стоте бона, това още можем единствено да гадаем...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: началник Ангелов Владимира Хелс Китчън Виктор Ангелов Испания филми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР