Шеф Андре Токев влиза в затвора за 8,5 месеца, научи

...
Шеф Андре Токев влиза в затвора за 8,5 месеца, научи
Коментари Харесай

Истина е! Шеф Токев влиза реално в затвора!

Шеф Андре Токев влиза в пандиза за 8,5 месеца, научи " Монитор " от негови близки. Присъдата е ефикасна при лек режим на изтърпяване. Освен това, шофьорската му брошура се лишава за 1,5 година

Днес Софийският областен съд е одобрил подписано съглашение сред Токев и прокуратурата, откакто той е признал виновността си за шофиране в пияно положение. На 31 октомври 2021 г. Токев бе арестуван, откакто служители на реда го изловиха да кара след приложимост на алкохол и със спукани до джанта гуми на Околовръстното шосе в София. Дрегерът регистрира 1,9 промила алкохол, а кръвният тест - 1,79. Затова звездата от “Мастършеф " първо беше арестуван за 24 часа в ареста на столичното 5-о районно управление (на МВР), след което от Софийската районна прокуратура удължиха ареста до 72 часа.

Провинението пристигна две години, откакто е бил заловен за същото закононарушение. Тогава дрегерът отчел 1,6 промила и, признавайки се за отговорен, Токев е получил 3 месеца условно с 3 години изпитателен период и лишаване на книжката за 4 месеца. Настоящото закононарушение бе по времето на изпитателния период, защото предходното е осъществено на 30 август 2019 година

На 3 ноември 2021 година Софийският областен съд дефинира мярка за неотклонение гаранция от 3000 лева за Андре Токев. Прокуратурата изиска задържане под стража. Пред съда Токев съобщи: " Работя по 15-18 часа дневно. Не знам какво се случи. Объркан съм ". Той изиска да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение. Съпругата му пък се разплака. Във фейсбук профила си той написа: " Съжалявам з аслучилото се! В живота на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало, желае ми се да можех да върна времето обратно ". 

На 11 ноември Софийският градски съд остави Токев под домакински арест, където е и досега.

Присъдата на Софийския областен съд е 7 месеца ефикасен затвор, към тях се прибавят и 3-те месеца от предходната присъда на Варненския областен съд и общо стават 10 месеца затвор. Тъй като Токев е бил 3 дни в ареста и в този момент е под домакински арест, излежаното време се приспада и по тази причина той ще влезе зад решетките за 8,5 месеца.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР