Шеф Андре Токев влезе в Централния софийски затвор, независимо че

...
Шеф Андре Токев влезе в Централния софийски затвор, независимо че
Коментари Харесай

Вкараха Андре Токев болен в затвора

Шеф Андре Токев влезе в Централния софийски затвор, без значение че не е добре здравословно в последните дни. Властите закъсняха с над 20 дни да вкарат Токев зад решетките, само че го направиха тъкмо когато гуруто в кухнята се оказа със здравословни проблеми.Това написа България Днес, базирайки се на свои източници.

На всичко от горната страна Андре е настанен в карантинно поделение поради вилнеещия коронавирус. Готвачът ще изкара в изолираност общоприетата карантина. Ако през това време не покаже признаци, ще бъде трансфериран в поделение за адаптиране. Престоят на Такев в Централния затвор ще трае към две седмици. След това ще бъде трансфериран към пандиза с лек режим в Казичене. По време на климатизацията си известният готвач ще би трябвало да премине през редица медицински проучвания. Ще му бъде направено и досие.

Токев бе спрян от полицията на 31 октомври след сигнал на жители на телефон 112 за пикап по джанти, който криволичи рисково по околовръстното шосе на София. Още с приближаване до автомобила, униформените забелязали четирите спукани гуми на колата, едната даже липсвала.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР