Шъ… шъ, шъ дойде! Как няма да дойде, шъ дойде!

...
Шъ… шъ, шъ дойде! Как няма да дойде, шъ дойде!
Коментари Харесай

Илон Мъск не идва, ами направо купува Белоградчик и мести централата на Twitter и Tesla в Балкана

Шъ… шъ, шъ пристигна! Как няма да пристигна, шъ пристигна! Щом го има на имейл, значи всичко е циментирано, несъмнено, нямаме никакви подозрения, че е менте/реклама/майтап/фейк и чакаме с самун и сол, детските вокално-инструментални и танцови сформира стартират подготовки за церемонията по посрещане, а на Граф Игнатиево и двата ни самолета упражняват небесно шоу с пайети и пиратки. 

Най-готино е, че имаме и министър, присъединил се във всенародните празнувания във връзка посрещането на популярния посетител – другаря Илон Спейсексович Мъск. 

Важното е, че имаме обява във Facebook със фотография на замаскиран имейл, изпратен от някой, който споделя, че е от името на Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,. А всичко стартира от извънредно, но извънредно значимата и основополагаща връзка, в която Илон е коментирал с цели седем думи една фотография. 

Седем думи, хора! Цели седем думи. Коментар! Е, по какъв начин няма да повярваме, че е напълно същинско в този момент пътешествието му до България?! И то направено по-малко от 24 часа след епичния седем-думен коментар? Изковали са желязото, до момента в който е било горещо! 

Какво питате там? Дали някой не си прави подбив? Абсурд! В никакъв случай. Други въпроси?

Какво? Дали някой избран ресторант, дето след това от същия написаха, че може и да е същински, но може и да не е същински имейлът, си прави реклама? Също парадокс! В никакъв случай! 

Какво? Кой сподели Джони Деп? Какво за Джони Деп? Дето двойник на Джони Деп популяризираше някакъв уебсайт посред Спирита в Бургас? И му бяха наели защита, че да наподобява по-достоверно и медиите отново се вързаха, че и тогавашният кмет на Бургас на крайници отиде да поздрави „ скъпия посетител “? И след това се чудихме: абе, никой ли не се сети да се обади на сътрудника му, да пита бе? Или най-малко да отвори Гугъл да види къде е същинският Джони? И след това на кмета му се смяха? За това ли питате? Ми, не… не го помня, що? 

А и не ме занимавайте в този момент с нелепости, че пиша отговор на един нигерийски принц, дето ми е пратил имейл, че желае да ми преведе 10 милиона $ и инцидентно ме е намерил в интернет, единствено да му платя преди този момент хиляда $ за прехвърлянето. Айде, ще черпя, като получа милионите от нигерийския принц негово величество Многотъмпи Балаци Трети. 

Добре ще ми дойдат, че преди няколко дни си хвърлих през терасата всичките пари на едни, дето споделиха, че са доктори…


Но да не се разсейваме, да се върнем назад към новината на хилядолетието.

Докато се чудят някои извънредно непатриотични и изключително досадни скептици дали някой се бъзика с ресторанта, а от управата са решили да се възползват, щото са умни, или пък непосредствено някой техен човек е направил майтапа, ние към този момент готвим културно-масовите мероприятия и програмата за визитите. Природноинтелигентни хора към този момент означиха, че Илон е ангажиран, освен богат, та по тази причина ще би трябвало да му се направи сгъстена стратегия, че да види колкото се може повече от Северозападна България, тъй като – както са споделили хората: виж Северозападна България и умри; също по този начин готвим и проект къде да скриеме бай Кочо „ Пръча “ Дембелашки от… сещате се… от оная къща у Белоградчик, дето не требе никой го види, камо ли пà Мъск, че може да избега преди да е приключил обиколката. 

Има също по този начин и предложение: на министър Илин Павлинов да му викаме към този момент Илин Мъск. 



И да… по какъв начин няма да пристигна! Шъ пристигна!

Докато сме на тематиката, би трябвало да обмислим съществено по какъв начин да му създадем на Мъск презентацията на пауърпойнта с повече картинки и анимацийки, с музичка нещо по този начин по-завъртяно, да го грабнем, че да вземе напряко да купи Белоградчик и да реалокира централата на Twitter и Tesla в Балкана. 

Какво? Мислите, че се майтапя? Нищо сходно! Имам имейл от Спейсекс и от Twitter, и от Tesla, и от на Мъск вуйна му; написа, че тъкмо това възнамерява. Имам имейл бе, съществено! С логата на всички изброени нагоре компании (и вуйна му)…

... като цъкна на имейла и ми се отваря първо някаква реклама: „ С общителното подпомагане на фотошоп “, написа, а изпод има сметка, на която да пратя пари за образуване на церемонията по посрещането. Пращам! 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР