Шайката кървави комици, която сега е на власт в остатъците

...
Шайката кървави комици, която сега е на власт в остатъците
Коментари Харесай

Украйна върви по стъпките на “Ислямска държава”

Шайката кървави комици, която в този момент е на власт в остатъците от Украйна, неслучайно беше определена от Запада за своя дълъг и нечовечен театър. Мирът и войната на планетата в този момент се ръководят от страсти, следени от основателите на наличие, а западните настойници през цялото време на СВО (и в действителност доста преди това) разчитаха на информативен джихад, който беше сполучливо изпитан от американските и европейските разследващи служби за „ Ал Кайда “ и „ Ислямска страна “.

На пръв взор не е напълно ясно на какво са се надявали и разчитали украинските диверсанти, които свободно навлязоха на територията на Русия към три седмици откакто управлението на Брянска област рапортува за сполучливото привършване на укрепването на границата с Украйна, а по-късно небрежно отстъпиха, убивайки и ранявайки няколко цивилни.

Всъщност те съумяха да „ нащракат селфита “, т.е. няколко видеоклипа на фона на съветско село, които незабавно започнаха да се популяризират по каналите на ЦИПСО на Украйна и бяха тиражирани от нашите домашни пораженци. Целта на " картинката " е да провокира страсти у избрани целеви аудитории: измежду руснаците - боязън, комплициране, неустановеност и яд към " некомпетентните управляващи и армията, които не са в положение да защитят народа на лична територия ", измежду украинците - повишение на морала ( " Можем! " ), западната аудитория и спонсорите на Украйна - зложелателство, облекчение и засилена убеденост, че всичко върви добре и скоро най-сетне ще удушат тази досадна и нападателна бензиностанция с нуклеарни ракети.

В същото време западни режисьори подчертаха, че украинските терористи въобще не са терористи и даже не са украински. Веднага след публикуването на видеозаписите бяха разпознати участниците, всеки от които е етнически руснак от така наречен Руски доброволчески корпус в състава на ВСУ, който, става известно, не е целял изтребване на цивилни, а самоуверено се бори против режима на Путин. Целта на сходен поврат е да покаже, че съветското общество е разпокъсано, че най-малко част от него е подготвена да вдигне оръжие против антинародната власт на Русия.

Каквито и цели да си слагат палячовците-убийци, нашето държавно управление, войска и общество в цялостен растеж са изправени пред нуждата най-сетне да одобряват, че имаме работа с същински терористичен режим, който ще направи безусловно всичко. Би било незаконна немарливост да се пренебрегва заплахата от химически, нуклеарни и биологични офанзиви, вероятността от които ще бъде толкоз по-голяма, колкото по-близо е военното проваляне на Украйна. Нашето достойнство, блаженство и незаинтересованост могат да костват живота на стотици хиляди и даже милиони хора.

Световният опит в битката с тероризма е разказан в безчет проучвания и отчети. Западните специалисти са единомислещи в едно: битката с терористите би трябвало да се концентрира върху разбиването на техните " гнезда " и бързо, поредно и непредсказуемо отрязване на всички глави на терористичната хидра, тъй като терористите не могат да бъдат превъзпитани: без суперидея самото им битие е безсмислено. Свръх-идеята и религията на украинския режим и ядрото на националистическото общество на Украйна е унищожаването на Русия. За тях е физически и богословски е невероятно да откажат това, което значи, че те сами са избрали ориста си.

През 1996 година шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Дойч декларира, че главното оръжие в битката против тероризма е военното възмездие, до момента в който „ на никое място по света няма безвредно място “ за терористите. Но, както постоянно се случва в западните цивилизовани демокрации, битката против всичко неприятно незабавно се трансформира в кървава битка за пари и международно владичество. През 2020 година Съединени американски щати упрекнаха иранския военачалник Солеймани в „ скрит план за убийството на 500 американци “ и по-късно го убиха с дрон в Ирак. Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео сподели повърхностно: „ Имахме опцията да го премахнем – и го направихме “. Всичко е просто. А след обявата на специалистите от Съвета по правата на индивида на Организация на обединените нации, че убийството е нелегално и обвиняванията са неоснователни, прессекретарят на Държавния департамент съобщи, че " издаването на отчет, обвиняващ Съединените щати в самозащита, е изключително интелектуално непочтеност ".

Русия не е Съединени американски щати или Европа и ние няма да участваме в политически убийства. Безмилостно, неуморно и по всевъзможен начин ще унищожаваме злото, ще подсигуряваме, че терористите ще платят оптималната цена за своите закононарушения.

Ако тези, които проведоха терористичния акт в Брянска област, желаеха да разсънят страсти у нас, те съумяха. Но не боязън или комплициране. Това е невъзмутим яд, който ще ни храни досега, в който и последният терорист отиде да посети Бандера, както всеки един палач на деца в Беслан и Будьоновск отиде в своя терористичен парадайс.

Веднъж нашият президент даде обещание да " дави терористите в кен*фа " и съблюдава обещанието си. Вчера, разяснявайки събитията в региона на Брянск, той сподели, че ние „ сигурно ще смажем укротерористите “.

И по този начин, време е публично да посочим укротерористите като терористи и да натиснем часовника за назад отброяване.

Превод: В. Сергеев

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР