Шай Гилджъс-Алекзандър вкара 25 точки, в това число и кош

...
Шай Гилджъс-Алекзандър вкара 25 точки, в това число и кош
Коментари Харесай

Оклахома Сити Тъндър победи Денвър Нъгетс с кош последните секунди

Шай Гилджъс-Алекзандър вкара 25 точки, включително и панер 0.9 секунди преди края за успеха на Оклахома Сити Тъндър със 118:117 при гостуването на първенеца в Националната баскетболна асоциация Денвър Нъгетс.

Новобранецът Чет Холмгрен пък доминираше под двата коша и прибави 17 точки, 11 битки и девет чадъра, а Джейлън Уилямс вкара още 24 точки за спечелилите.

Денвър имаше задатък от 10 точки в средата на последната четвърт, само че неуверени прояви в офанзива костваха загубата на първенците.

За Нъгетс с 24 точки най-резултатен бе Никола Йокич. Майкъл Портър прибави 20 точки, Аарън Гордън вкара 16, а Джамал Мъри приключи с 15, само че това не се оказа задоволително за триумфа.

В класирането в Западната конференция Оклахома Сити е на втора позиция с 16 победи и осем загуби, до момента в който Денвър е четвърти със 17 победи и 10 провали.

25 PTS, 6 REB, 8 AST, and the game-winner

Shai showed out in Denver
— NBA (@NBA)

На Изток кандидатът за първата позиция в постоянния сезон Милуоки Бъкс реализира разгромна победа със 146:114 над гостуващия Детройт Пистънс.

" Елените " отвориха преднина от над 20 точки още в края на първата четвърт и по-късно направляваха срещата без никакви проблеми.

Деймиън Лилард вкара 33 точки за Милуоки, а Боби Портис добави рекордните си за сезона 31 точки, като добави и 12 битки на сметката си.

За отбора на Детройт, който се намира в рекордната за клуба серия от 23 следващи загуби, Кейд Кънингам приключи с 25 точки, а с 24 остана хърватинът Боян Богданович.

Лос Анджелис Клипърс записа седмата си поредна победа след 144:122 над гостуващия Ню Йорк Никс.

В края на първото полувреме, което мина през няколко смени на водачеството, домакините отвориха преднина от 11 точки. Техният задатък продължи да пораства в третата четвърт и в първата половина на четвъртата, като минути преди края доближи до 32 точки.

Кауай Ленард бе над всички с 36 точки за Клипърс, Пол Джордж прибави 25, а още петима баскетболисти на " ножиците " завършиха с двуцифрен актив.

За Никс по 22 точки вкараха Джулиъс Рандъл и Джейлън Брънсън.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР