Шави Ернандес не скри разочарованието си от играчите си след

...
Шави Ернандес не скри разочарованието си от играчите си след
Коментари Харесай

Шави побесня: Няма извинение за подобно нещо

Шави Ернандес не скри разочарованието си от играчите си след шокиращото проваляне с 1:0 от Алмерия, определяйки го като " най-лошия мач " за сезона.

Ел Билал Туре шокира каталунците и постави завършек на серията им от 13 мача без загуба в Ла Лига.

" Наистина съм сърдит. Това беше най-лошият мач този сезон съгласно мен, изключително през първото полувреме. Имахме късмет да си кажем думата в Ла Лига и в действителност няма опрощение за мач като този. Нямахме интензитета, желанието за победа и това ме тормози. Извиняваме се на почитателите и знаем, че в случай че желаеме купата, би трябвало да променим играта. Имаме шанс, че имаме седем точки преднина и няма да е елементарно да стигнем до купата ", сподели Шави.

Изненадващото проваляне приключи една неприятна седмица за Барса, която отпадна от Лига Европа от Манчестър Юнайтед в четвъртък и в този момент се изправя против Реал Мадрид в първия полуфинален мач от Купата на Краля на Сантяго Бернабеу в четвъртък.

" Разбира се, че ще се разберем. Не е елементарно да се печелят титли. Борим се против сегашния първенец и победител в Шампионската лига. Да, ние сме Барса, само че би трябвало да играем с повече активност и темп ", прибавя Шави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР