ШАШМА: "Марица" по следите на момчетата с добри сърца ШАШМА:

...
ШАШМА: "Марица" по следите на момчетата с добри сърца ШАШМА:
Коментари Харесай

ШАШМА: Ние сме подведените!

ШАШМА: "Марица " по следите на момчетата с положителни сърца ШАШМА: Измамници вървят напред с името на Цветанов ШАШМА: Опитаха да преметнат Общинския съвет в Пловдив ШАШМА: Разследват групата за документно закононарушение

- Г-н Димитров, по какъв начин ще коментирате, че сте пробвали да издействате средства от Общинския съвет за благотворителен концерт в „ Колодрума ” с подправен документ?

-Документите, които сме предоставени на общинска сесия, са предоставени от Венцислав Манчовски, който подведе нашата фондация, като се разгласи за представител на ЮНЕСКО за България. Не подвеждаме ние, а ние сме подведените. Доколкото разбирам и от ЮНЕСКО, това е човек, който е бил стажант там, работил е в тази сфера, има и положителни знания по законовите положения. Съответно той в неделя ни праща документ, с който дава единодушието си, че ще ни поддържа. Този, същият облик, е измамил и ЮНЕСКО.

- А вие по какъв начин се свързахте с него?

-Свърза ни Сергей Димитров, който е някогашен ученик на домовете. Ще Ви дам координати и на двамата. Много съм сърдит.

- Вие също твърдяхте, че сте ученик на Родопския интернат, единствено че директорката Стамена Стоянова отхвърля да сте били настаняван в миналото там.

-Стамена Стоянова не може да отхвърля, че съм раснал в Родопски интернат, откакто тази крадла ме изгони, като навърших 18 година, и ме прати в обществено образователно заведение „ Св. Георги ”, въпреки че не бях за това учебно заведение.

- Обикаляте институциите, спрягайки имената на известни персони, в това число Цветан Цветанов. Поствате фотоси със София Маринова и Янка Такева. Не става ли въпрос за корист с въздействие на известни хора, чийто престиж се пробвате да употребявате за свои цели?

-Не. Лични срещи съм имал с тях, тъй като те работиха по предния ни план. През май имахме концерт в зала „ Арена Армеец ”. Там имаше много известни персони, които аз поканих да участват и да допринесат за нашия план с една ария или с няколко песни. С всички реализатори съм се виждал и съм ги приканвал да вършат клипове, които качвахме в обществените мрежи, с цел да дойдат повече хора.
- Комплекс „ Св. Георги ”, за който събирате пари, се разграничава от акцията ви в негова помощ и от концерта. Дори е неразрешено на екипа да подвига телефона и да беседва с вас. Защо?

При този въпрос Дилян Димитров затвори телефона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР