Sharp пусна нов смартфон от серията Aquos. Най-новото попълнение е

...
Sharp пусна нов смартфон от серията Aquos. Най-новото попълнение е
Коментари Харесай

Представиха Sharp Aquos R9 с LTPO дисплей с 240Hz честота на опресняване и Snapdragon 7+ Gen 3

Sharp пусна нов смарт телефон от серията Aquos. Най-новото попълнение е Aquos R9, който се явява правоприемник на R8 от предходната година. Смартфонът е разгласен на формалния уеб уебсайт на компанията в Япония. Sharp Aquos R8 разполага с екран с нараснала периодичност на освежаване, камери Leica и процесор Snapdragon от междинен клас.

Sharp Aquos R9 има Pro-IGZO OLED екран с размер 6,5 инча и FHD+ резолюция. Той има висока LTPO променлива периодичност на освежаване до 240 Hz и 1500 нита пикова бляскавост. Устройството поддържа Dolby Vision. Налични са висококачествени стерео представители Aquos с поддръжка на технологията Dolby Atmos. Компанията акцентира, че това са най-качествените стерео високоговорители в Android смарт телефон.

Sharp Aquos R9 е със състезателен дизайн в корпус с плоска рамка. В бутона за включване е вграден странично инсталиран скенер за пръстови отпечатъци. На задния панел е ситуиран кръгълият модул на камерата. Смартфонът също по този начин е сертифициран по военния стандарт MIL-STD 810G и е резистентен на прахуляк и вода по стандартите IPX5, IPX8 и IP6X.

Що се отнася до снимането, Sharp Aquos R9 е екипиран с двойна камера Leica. Налице са 50,3MP главен датчик с OIS и f/1,9 и 50,3MP датчик с ултраширокоъгълен обектив с f/2,2 и 122-градусово зрително поле. В предната част на устройството е сложена и 50,3-мегапикселова камера за автопортрети.

Sharp Aquos R9 употребява процесора Snapdragon 7+ Gen 3. Налични са 12GB LPDDR5x RAM и 256GB памет. Налице е специлизирана фирмена система за разпръскване на топлината. Устройството се зарежда от батерия с потенциал 5000 mAh. Телефонът работи под ръководството на операционна система Android 14. Опциите за свързване на R9 включват WiFi, NFC и Bluetooth 5.4.

Засега Sharp не оповестява каква е цената на Aquos R9. Той се предлага в бял и зелен цвят на корпуса.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР