Sharon Osbourne предлага предупреждение Ozempic

...
Шарън Озбърн споделя своя опит с Ozempic. Лекарството за диабет
Коментари Харесай

Шарън Озбърн споделя своя опит с Ozempic.

Лекарството за диабет се превърна в лекарство за отслабване и по време на скорошно интервю с Пиърс Морган Озбърн описа някои от страничните ефекти, които каза, че е изпитала при приема на Ozempic.

„Първоначално ти се гади“, каза Шарън Озбърн. „Не повръщаш физически, но имаш това чувство.“

 НЮ ЙОРК, НЮ ЙОРК – 12 СЕПТЕМВРИ: Опра Уинфри с Джордж Стефанопулос и Артър С. Брукс обсъждат „Изградете живота, който искате“ на The 92nd Street Y, Ню Йорк на 12 септември 2023 г. в Ню Йорк. (Снимка от Roy Rochlin/Getty Images) НЮ ЙОРК, НЮ ЙОРК – 12 СЕПТЕМВРИ: Опра Уинфри с Джордж Стефанопулос и Артър С. Брукс обсъждат „Изградете живота, който искате“ на The 92nd Street Y, Ню Йорк на 12 септември 2023 г. в Ню Йорк. (Снимка от Рой Рохлин/Гети изображения) Рой Рохлин/Гети изображения

Тя каза, че е издържала няколко седмици, „когато ми се гадеше през цялото време“ и каза, че също често е жадна, но няма желание да яде.

Тази липса на желание, каза тя, е „защо продължавам да казвам, че трябва да държите тези неща далеч от по-младите хора, защото те ще полудеят от това и не е правилно“.

Озбърн каза, че е загубила 42 килограма и не възнамерява да отслабне толкова много. Отбелязвайки, че „не можеш да останеш на него завинаги“, тя каза, че е време да спре и „вероятно скоро ще го облека отново“.

ЛОС АНДЖЕЛИС, КАЛИФОРНИЯ - 17 АПРИЛ: На тази фотоилюстрация кутии с лекарството за диабет Ozempic стоят на щанда на аптека на 17 април 2023 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Ozempic първоначално беше одобрен от FDA за лечение на хора с диабет тип 2, които рискуват сериозни последици за здравето без лекарства. През последните месеци се наблюдава скок в търсенето на Ozempic, или семаглутид, поради ползите от него при загуба на тегло, което доведе до недостиг. Някои лекари предписват Ozempic не по предназначение за лечение на затлъстяване. (Снимкова илюстрация от Mario Tama/Getty Images) ЛОС АНДЖЕЛИС, КАЛИФОРНИЯ – 17 АПРИЛ: На тази фотоилюстрация кутии с лекарството за диабет Ozempic стоят на щанда на аптека на 17 април 2023 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Ozempic първоначално беше одобрен от FDA за лечение на хора с диабет тип 2, които рискуват сериозни последици за здравето без лекарства. През последните месеци се наблюдава скок в търсенето на Ozempic, или семаглутид, поради ползите от него при загуба на тегло, което доведе до недостиг. Някои лекари предписват Ozempic не по предназначение за лечение на затлъстяване. (Снимка илюстрация от Mario Tama/Getty Images) Марио Тама/Гети изображения

Озбърн се появи в шоуто с дъщеря си Кели, сина си Джак и съпруга си рокер Ози Озбърн, за когото каза, че я дразни, като я нарича „Нанси Рейджън“ поради екстремната й загуба на тегло (г-жа Рейгън, бившата първа дама, която почина през 2016 г., беше слаба).

Дъщеря й Кели, която добави, че тя лично има проблеми с храната, каза, че вижда опита на майка си като положителен, като се има предвид, че майка й изглеждаше по-уверена.

„Виждайки увереността и виждайки колко добре се чувства майка ми в тялото си, мисля, че напълно си заслужава“, каза по-младият Озбърн.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР