Шармантната водеща на Евроспорт Барабара Шет даде интрвю пред българския

...
Шармантната водеща на Евроспорт Барабара Шет даде интрвю пред българския
Коментари Харесай

Барбара Шет: Сервисът изоставя Григор Димитров във важни моменти

Шармантната водеща на Евроспорт Барабара Шет даде интрвю пред българския уебсайт Sportal.brg. Тя приказва за Григор Димитров и промяната на поколенията в тениса:
 Резултати от срещите в НБА от понеделник, 21 януари
Резултати от срещите в НБА от понеделник, 21 януари

Голдън Стейт Уориърс завоюва безапелационно гостуването си на Лос Анджелис Лейкърс

" Неговият втори сервис, не знам какво се случва с него. Сервисът го изоставя във значими моменти.Мисля, че е ужасно, че работи с Андре Агаси, че Щефи Граф оказва помощ. Мисля, че е значимо в този стадий от кариерата му да потърси нещо друго, което да го стимулира, да го кара да върви напред. Той играе хубав тенис, само че взима доста неверни решения във значимите моменти. Не съм сигурна по какъв начин може да промени това. Надявам се да откри метод. И този втори сервис, прекомерно пай е. Вторият му сервис е негова слабост отдавна.

Победата на Циципас над Федерер бе най-голямата изненада до момента. Кербер позволи тежка загуба, което бе ненадейно. Загубата на Федерер бе огромна изненада, само че положителна изненада. Аз съм огромен почитател на Федерер, обичам да го виждам. Ако губи, е хубаво да губи от някой като Циципас, тъй като той е бъдещето на мъжкия тенис.

Серина наподобява впечатляващо. Тя е в по-добра физическа форма спрямо предходната година. Движи се много по-добре, по-бърза е. Изглежда доста съсредоточена.

Мисля, че се получава сносно. Тя стартира сезона с купа в Бризбън. Двете могат да допринесат по нещо друго. Рене Стъбс е причина за нападателната й игра, излизанията на мрежата. Освен това там е Кончита Мартинес, която има купа от Големия шлем.

Мисля, че е добре, че някои играчи имат по двама треньори и то някогашни тенисисти. Внася многообразие, тъй като не си с един човек от самото начало. Важно е, че Кончита и Рене се схващат доста добре и работят дружно чудесно. Мисля, че това се отразява на играта на Каролина сега. Тя е доста уверена и е една от тенисистките, за които не се приказва толкоз, само че е способна да стигне до купата.

Хубаво е, че от ден на ден играчи се обръщат към някогашни тенисисти. Те имат опита, минали са през тези неща, знаят какво е чувството. Разбира се, не всеки някогашен тенисист е добър треньор. Само някои поемат по този път.

Знаехме, че новото потомство чука на вратата. Миналата година те се приближиха и ще пристигна време, когато те поемат контрола. Това ще се случи. Хубаво е, имаме потребност от нови лица. Циципас е страхотна персона, забавен за гледане, Тиафо също и другите. И са разнородни, което е значимо за почитателите на тениса.

Аз съм в тениса от години. Бях тъжна, когато Джон Макенроу, Матс Виландер, Стефан Едберг и Борис Бекер се отхвърлиха. Мислех си кой ще пристигна на тяхно място, само че постоянно се намираше. Привилегия е, че гледаме поколението на Роджър Федерер, Рафа и Новак, само че ще дойдат нови звезди. Това е кръговратът на живота. Трябва да гледаме напред ", приключи емблематичната водеща на Евроспорт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР