Шармантната водеща Мария Силвестър хвърли бомбата, че се завръща на

...
Шармантната водеща Мария Силвестър хвърли бомбата, че се завръща на
Коментари Харесай

Какво ще прави Мария Силвестър в Би Ти Ви?

Шармантната водеща Мария Силвестър хвърли бомбата, че се завръща на екран. Отново ще я забележим да се вихри във bTV. Но феновете се чудят какво предаване ще води синеоката хубавица, откакто смъкнаха " Бригада нов дом ". Дали паметното шоу ще се завърне на екран или от медията са намерили нещо ново за обичания си кадър?! 

Оказа се, че " Бригада нов дом " се завръща с нов сезон, а Мария е на седмото небе, че още веднъж ще може да се вихри на екран. Още повече, че никой не одобри свалянето на предаването, защото предходните му пет сезона означиха голям триумф.

Шоуто на Би Ти Ви ловко съчетава обществената тематика за хора с проблеми с тази за ремонтите и обзавеждането, от която се интересува съвсем всеки, изключително в случай че домът му има потребност от реновиране. Вече 2 години текат само повторения на старите сезони и хората се питат по кое време ще върнат „ Бригадата ” в ефира на Би Ти Ви.

Това ще стане напълно скоро, загатна водещата на шоуто Мария Силвестър. Тя употребява страницата си в Инстаграм, с цел да заяви новината. Тв звездата разгласява свои фотоси от разкриване на галерия на Иво Димчев. Един от почитателите й, подписващ се с псевдонима „ има_такъв_прост_народ ”, разяснява фрагментите по този метод: „ желая си работния гащеризон и да сваляш тапети, да мърморясваш, след това да удариш едно мече и най-после да посрещнеш буса на улицата. Нищо хубаво не поисквам на отговорния да го няма обичаното ми предаване. ” Мария Силвестър му дава отговор: „ Тихо в този момент... задръж още малко! ”, от което излиза наяве, че скоро ще има нови епизоди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР