Шармантната Нора Недкова напоследък се е отдала на живот и

...
Шармантната Нора Недкова напоследък се е отдала на живот и
Коментари Харесай

От пътуване на пътуване: Нора Недкова отпраши за Германия

Шармантната Нора Недкова в последно време се е отдала на живот и не стопира да пътува по разнообразни забавни дестинации. Тя в никакъв случай не разяснява кой я съпровожда, само че сигурно не е сама, тъй като постоянно има човек, който я снима. Норчето не е привикнала да работи, по тази причина мъжът до нея сигурно би трябвало да има положително финансово положение.

Виж още: Любовта им отива: Цвети изненада Криско за рождения му ден с покъртителен жест

В момента Недкова е в Германия в един от най-големите градове там – Кьолн. Когато девойката пътува, обича да залива обществените си мрежи със фотоси и видеа от забележителностите, които вижда и да демонстрира какъв брой е впечатлена. На няколко от сторитата ѝ можем да забележим Кьолнската катедрала, която наподобява в действителност величествено. 

Виж още: Ненавист към другия пол ли!? Петканова се фука с богато гадже, даде 6 бона за цветя за нея

На други фрагменти Нора споделя, че е доста учудена какъв брой доста катинари за влюбени има там и даже са повече от тези във Верона. Любимката на всички пожела на всички нейни почитатели да намерят огромната обич.

Виж още: " Сложи сутиен, че имаш потребност ": Нападнаха грубо с обиди албанска топ звезда

Блондинката обича да демонстрира по какъв начин всеки ден хапва вкусно по заведенията за хранене даже в София, тъй че сме сигурни, че ще залее профила си с доста немски вкусотии.

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР