Шарльороа продължава със страхотното си представяне от началото на сезона.

...
Шарльороа продължава със страхотното си представяне от началото на сезона.
Коментари Харесай

Шарльороа и Горанов подхлъзнаха Партизан след продължения

Шарльороа продължава със страхотното си показване от началото на сезона. Играчите на Карим Белосин записаха 7-а поредна победа във всички шампионати, откакто довечера победиха с 2:1 в срещата сред двата отбора от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Успехът този път обаче пристигна чак след продължения, а в постоянното време мачът приключи 1:1.

Българският бранител на домакините Иван Горанов бе оставен на пейката и влезе в игра в продълженията, като размени Йорис Кайембе в 112-ата минута.

Шарльороа откри резултата в 11-ата минута. При едно центриране от корнер Каве Резай стреля от придвижване, вратарят мазета, само че при добавката Дориан Десолей от близко не сгреши за 1:0.

В 53-ата минута Партизан възвърне равенството. Такума Асано се измъкна отдясно и подаде по земя за Сейдуба Сума, който от придвижване стреля и вкара за 1:1.

До края на постоянното време нямаше повече голове и по този начин спечелилият трябваше да бъде избран след продължения. Там домакините съумяха да стигнат до надвит гол. Каве Резай с прелестно осъществяване от фаул порази вратата на Владимир Стойкович за крайното 2:1.

Така Шарльороа доближи до плейофа на Лига Европа, където ще има за противник полския Лех (Познан).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР