ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Шарлът Хорнетс ще започне търсене

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Шарлът Хорнетс ще започне търсене
Коментари Харесай

Генералният мениджър на Хорнетс Мич Купчак се оттегля и ще изпълнява ролята на съветник в Шарлът

ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Шарлът Хорнетс ще стартира търсене на нов президент на баскетболните интервенции, откакто дългогодишният изпълнителен шеф на НБА Мич Купчак се отдръпна в понеделник.

Kupchak, който е бил президент на баскетболните интервенции и общоприет управител на тима от 2018 година, ще премине в роля на консултант, откакто новият чиновник се причисли към организацията.

“ Успехът на Мич като изпълнителен шеф на НБА приказва самичък за себе си и ние благодарим на Мич за цялата му работа през неговите шест години, ръководещи нашите баскетболни интервенции “, споделиха съпредседателите на Хорнетс Рик Шнал и Гейб Плоткин в взаимно изказване. „ Неговият професионализъм, честност и ангажираност бяха огромна изгода за нашия франчайз. Изградихме мощна връзка с Мич по време на нашето време като притежатели. Ние сме разчувствани, че той ще остане във франчайза в качеството на консултант, защото неговият опит и познания за НБА ще бъдат скъп запас за нашия тим, до момента в който вър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР