ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Сейнт Петърс се завръща в

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Сейнт Петърс се завръща в
Коментари Харесай

Нов облик Сейнт Питърс ще се опита отново да разбие скоби 2 години след като влезе в историята на турнира на NCAA

ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Сейнт Петърс се завръща в шампионата на NCAA. Но този тим на Пийкокс по нищо не наподобява на този, който шокира страната — и разруши всички групи — преди две години, като доближи Елитната осмица като номер 15 в семена.

След зашеметяваща серия, включваща победи над Кентъки, Murray State и Purdue, последва всеобщо изселване от дребното учебно заведение в Джърси Сити, Ню Джърси.

Главният треньор Шахийн Холоуей напусна, с цел да поеме работа в Сетън Хол и седем играчи, в това число звездите Дъг Едърт, Дарил Банки и KC Ndefo, трансферирани в други учебни заведения отвън сезона. Още двама играчи минаха предходната година.

Латрел Рийд е единственият деен състезател, останал от този тим — и той даже не игра в нито една от трите победи на тима в шампионати.

„ Трудно е за хората да одобряват, че се обърнахме “, сподели Рийд. „ Обърнахме нова страница. Веднага, несъмнено, когато хората ме видят, те споделят: „ О, Свети Петър! “ Винаги питат за Дъг – там ли са още? Или къде са д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР