ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Ноа Грагсън е прекарал последните

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Ноа Грагсън е прекарал последните
Коментари Харесай

Ноа Грагсън ще получи втори шанс в НАСКАР след пътешествие за личен растеж след отстраняване

ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Ноа Грагсън е прекарал последните пет месеца в работа върху личностното си израстване и зрялост след неговото „ харесване “ на безсърдечен мем на Джордж Флойд едвам не му костваше кариерата му в НАСКАР.

Той ще получи късмет да покаже дали в действителност е еволюирал със Stewart-Haas Racing, която сподели в сряда, че е наела Грагсън да ръководи Ford номер 10 в серията Купа. Това е втори късмет, който Грагсън не приема с лека ръка, откакто кариерата му се срина през август.

Потребителите на обществените медии означиха, че циркулиращ мем на Флойд, негър мъж, който беше погубен през 2020 година от бели служители на реда, е бил „ харесан ” от Грагсън. NASCAR в профил 25-годишния състезател и той се раздели с Legacy Motor Club, който беше наел родения в Лас Вегас за първия му цялостен сезон съревнование в най-високото равнище на Купата.

Грагсън, който си беше построил известност на нападателен водач както на, по този начин и отвън пистата в сериите Xfinity от второ равнище, се свърза с положителния при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР