Шарл Льоклер беше много ядосан след финала заради грешките в

...
Шарл Льоклер беше много ядосан след финала заради грешките в
Коментари Харесай

Льоклер беснее: Не може да правим грешки в такива моменти

Шарл Льоклер беше доста сърдит след финала поради грешките в тактиката на Ферари, които при спиранията в бокса го смъкнаха от първо на 4-о място в хода на надпреварата и той по този начин и не съумя да мине по-напред.

„ Днес допуснахме прекалено много неточности, доста – изясни пред Sky Sports Леклер. – В такива сложни условия водачите разчитат на тима за това по какъв начин се развива надпреварата, аз няма по какъв начин да видя за какви гуми стопират другите водачи, по какъв начин се оправят на пистата с гумите интермедия, със сухите сликове.”

Льоклер напълно леко повдигна завесата по отношение на оживената си полемика с бокса в хода на конкуренцията.

„ По радиото ме попитаха дали желая да мина от мокри гуми напряко на сликове и аз отговорих утвърдително, само че направих уточнението, че още е рано за това, по-късно в надпреварата. Но не разбирам за какво трябваше да си променим мнението и да спрем първо за гуми интермедия”, добави водачът.

„ Направихме доста неточности, не можем да си позволим да вършим това – беше безапелационен Леклер. – Тежко е, предходни години тук също имахме проблеми, към този момент започнах да привиквам с разочарованията. Но не можем да вършим по този начин, изключително в миг като този от развиването на сезона.”

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР