Шарл Леклер завърши трети в Гран При на САЩ, като

...
Шарл Леклер завърши трети в Гран При на САЩ, като
Коментари Харесай

Леклер: Трябва да работим още много

Шарл Леклер приключи трети в Гран При на Съединени американски щати, като още в борбата му с Макс Верстапен след първите прекъсвания в бокса стана ясно, че автомобилът на Ферари не може да се опълчи на колите на Ред Бул в Остин.

„ В известна степен съм удовлетворен, защото стартирах 12-и, а финиширах 3-и – съобщи Леклер. – Подиумът е положително достижение. Но като гледаме развиването на надпреварата, за нас това беше отчаяние, защото имахме движение, само че също по този начин и доста сериозна деградация на гумите, изключително в края на надпреварата. Но трето място на финала от 12-о на старта, не е толкоз зле. ”

Леклер разясни, че това е било едно от най-трудните надпревари за него през целия сезон.
 Гран При на Съединени американски щати: Верстапен взе 13-ата си победа за сезона, Ред Бул с купата при конструкторите Гран При на Съединени американски щати: Верстапен взе 13-ата си победа за сезона, Ред Бул с купата при конструкторите
„ Да, доста мъчно, изключително в първия бранш, когато водачът изпитва доста съществено претоварване, също по този начин и доста сериозна деградация на гумите – изясни Шарл. – С Чеко се получи хубава борба, а по-късно и с Макс, само че би трябвало да продължим да работим, имаме още доста работа с цел да можем да се борим с тях да победи. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР