Шарл Азнавур пристигна на VIP терминала на летище София в

...
Шарл Азнавур пристигна на VIP терминала на летище София в
Коментари Харесай

Шарл Азнавур пристигна в България

Шарл Азнавур дойде на VIP терминала на летище София в прелестна кондиция.

Легендарният френски композитор и артист от арменски генезис бе посрещнат от посланика на Армения у нас Армен Саргсян.

Азнавур ще пее на 30 ноември в зала "Арена Армеец ". За своя четиридневен престой у нас, който стартира през днешния ден (28 ноември) и ще продължи до 1 декември, артистът ще е съпроводен от най-близките си хора, сред които сина му Никола Азнавур и неговата брачна половинка.

 Певецът идва и с защита селекция първокласни виновност от персоналното си шато.

Природно отгледани плодове и зеленчуци, разнообразни типове риба и морски деликатеси, нашумели със здравословните си качества варива като чия и киноа, екзотични ядки са измежду желаните от Азнавур артикули, които ще влязат в специфичното му четиристепенно меню, квалифицирано от персоналния му готвач. Артистът е поръчал и щедро количество натурално българско кисело мляко — с коментар, че това е една от храните, които поддържа положителната му форма от години.



За четиридневния престой на Азнавур у нас са планувани няколко специфични събития, на които той ще се срещне с дипломати, предприемачи, общественици, хора на изкуството и културата, както и с президента Румен Радев. Те прибавят, че 93-годишният крал на френския шансон има предпочитание да се допре и до локалния културен и публичен живот.

Шарл Азнавур, прочут като един от най-галантните джентълмени и обожател на хубавия живот, споделя още, че с неспокойствие чака да се запознае с известните дами, които ще бъдат посетители на специфичните събития, тъй като е чувал не една легенда за хубостта и изяществото на българките.

Концертът на 30 ноември е част от международното турне на звездата, което ще е и последно за кариерата му — неговото огромно "Сбогом " със сцената. От София артистът отпътува за Виена. После се завръща в родната си Франция, където са планувани повече от 10 концерта. Турнето ще приключи в Москва.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР