Шарън Стоун за първи път разкри имената на хората, които

...
Шарън Стоун за първи път разкри имената на хората, които
Коментари Харесай

Продуцент накарал Шарън Стоун да спи с Уилям Болдуин

Шарън Стоун за първи път разкри имената на хората, които са били забъркани в скандална обстановка, в която продуцент я предиздвикал да прави секс с сътрудник, с цел да усъвършенства представянето му във кино лентата, който двамата снимали и да добави химия към екранната им връзка.

66-годишната актриса разказа в записките си от 2021 година за натиска, който ѝ е бил оказан, без тогава да разкрива самоличности. Само преди дни обаче тя разкри кои са тези хора - артистът е братът на Алек Болдуин, Уилям Болдуин, продуцентът е Робърт Еванс, а филмът е " Сливър ", от 1993 година

Еванс, който умря през 2019 година, е продуцент на филмите " Китайски квартал " ​​и The Cotton Club и управлява планове като " Кръстникът ", " Италианската работа " и " Великият Гетсби ".

" Сливър " беше идващият филм на Шарън, откакто реализира голям триумф и се трансформира в мегазвезда с шлагера от миналата година " Първичен инстинкт ".

" Те чакаха да им поднеса на тепсия още един голям шлагер и ми дадоха всевъзможни обещания.

След като пристигна към този момент времето да снимаме, ми споделиха, че сме сключили прекомерно суетна договорка и че няма да получа това, което ми се поставя ", показа Стоун в изявление за известен подкаст. " Тогава те започнаха да се пробват да ме обвинят за личните си неточности, тъй като направиха ужасни неточности в метода, по който наеха режисьори и артисти. "  

Тя показа, че някогашният артист, трансформирал се в продуцент, Евънс,

я извикал в офиса си, с цел да направи опит да я накара да спи с основния артист Уилям Болдуин отвън снимачната площадка.

" Той ме повика в офиса си. Имаше тези доста ниски дивани от седемдесетте, осемдесетте години, тъй че аз в действителност седях на пода, когато трябваше да съм на снимачната площадка. Той стартира да обикаля из офиса си със слънчеви очила и да ми изяснява, че е спал с Ава Гарднър и че аз би трябвало да дремя с Болдуин, тъй като в случай че го направя, представянето му щеше да се усъвършенства. А ние имахме потребност той да стане по-добър във кино лентата, тъй като това беше казусът ", споделя Стоун.

" И че в случай че може да дремя с него, тъй като по-късно сме щели да имаме химия на екрана и тогава това щяло да избави кино лентата.

Истинският проблем за кино лентата бях аз, тъй като съм била напрегната и неистинска актриса, която може просто да спи с него и да върне нещата в релси. Истинският проблем беше, че бях стегната ", допълва още русокоската.

Шарън споделя, че когато чула настояването му, тя просто се сетила по какъв начин той не е я е послушал като му дала листата с артисти, които предложила за ролята на Болдуин във кино лентата, и за какво шефовете на кино лентата са очаквали, че Уилям ще има същото наличие на екрана, каквото е имал сътрудника ѝ Майкъл Дъглас. " Не трябваше да дремя с Майкъл Дъглас. Майкъл идваше на работа и знаеше по какъв начин да извърши всяка сложена му задача, да прочете една имитация, да я изрепетира и да се появи на снимачната площадка, с цел да я снима. И внезапно се озовах в схемата, в която " би трябвало да дремя с хората ", разказва още русокоската, представена от dir.bg.

Тя напомни, че филмът " Сливър " въпреки всичко е привлякъл забележителните 280 милиона $ в боксофиса, даже това да са пари, които са под упованията.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР