Шарън Стоун винаги е вдъхновявала със своята искреност по всякакви

...
Шарън Стоун винаги е вдъхновявала със своята искреност по всякакви
Коментари Харесай

Шарън Стоун показа порасналия си син и разкри защо Холивуд ѝ обърна гръб

Шарън Стоун постоянно е вдъхновявала със своята откровеност по всевъзможни мъчителни и персонални тематики. През годните тя не се тормози да приказва за ужасяващия си инсулт през 2001 година, отпадането от шоубизнеса в резултат на това, борбата за попечителството на своето дете и политическите си възгледи. 

Наскоро Стоун бе водеща на благотворително събитие на The Hollywood Reporter и приказва за това по какъв начин Холивуд ѝ е обърнал тил, откакто е получила инсулт.

 шарън стоун Getty

„ Получих инсулт през 2001 година Имах 1% късмет да оцелея. Имах 10-дневен мозъчен кръвоизлив. Възстановявах се 7 години и от този момент не съм работила. Договорите ми трябваше да се трансформират. Можех да работя най-много 14 часа дневно. Когато [инсултът] се случи, не желаех да споделям на никого, тъй като, в случай че нещо с вас се обърка, сте отвън бизнеса . Нещо се обърка с мен: и останах без работа за 20 години “ , описа тя.

 шарън стоун Getty

„ Не съм работила, а бях доста огромна кино звезда в един миг от живота си. “, призна още Шарън и прикани за по-голямо многообразие в шоубизнеса – освен във връзка с расата, само че и на възрастта и здравословното положение на актьорите.

Въпреки че е изцяло открита и директна, когато става въпрос за фамилията и персоналния живот на околните ѝ, Шарън е внимателна и почита тяхното право на персонално пространство . Преди няколко дни тя направи нещо, което рядко си разрешава – разгласява фотография на едно от децата си.

Актрисата от „ Първичен инстинкт “ има трима осиновени синове . Най-големият от тях, Роан Джоузеф, е на 23 години и е осиновен от Шарън и тогавашния ѝ брачен партньор Фил Бронстейн през 2000 година След развода им през 2004 година тя осиновява Леър, на 18 , през 2005 година и третия си наследник, Куин, на 16, година по-късно .

Въпреки че нито един от тримата ѝ синове не се появява постоянно в профила на майка си в обществените мрежи , през уикенда Шарън показа рядка фотография на най-големия си наследник , Роан, по случай неговия рожден ден.
                             

„ Отива ти да си на 23 “, написа с любов гордата майка, а почитателите ѝ незабавно разясниха какъв брой пораснал и прелестен е младежът.

Роан има личен профил в Instagram от предишния март и до момента е споделил единствено една фотография, на която театралничи с майка си и я поздравява по случай първата ѝ независима галерия в Лос Анджелис.

По-рано тази година Шарън , че ролята ѝ в еротичния трилър „ Първичен инстинкт “ е станала част от повода да загуби попечителството над сина си Роан през 2004 година

За благополучие през днешния ден Шарън наподобява има прелестна връзка със сина си , който е артист с няколко функции в киното и малкия екран. Той неведнъж е придружавал майка си на всемирски събития, а през 2021 година двамата се появиха дружно на аления килим в Кан.
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР