Шарън Стоун разсъждава върху почти фаталния инсулт, който е получила

...
Шарън Стоун разсъждава върху почти фаталния инсулт, който е получила
Коментари Харесай

65-годишната Шарън Стоун не се паникьоса, когато получи животозастрашаващ инсулт, защото усети, че „покойните й приятели идват за нея“: „Познавах смъртта много отблизо“

Шарън Стоун разсъждава върху съвсем съдбовния инсулт, който е получила през 2001 година, признавайки, че я е оставил с чувство за „ мир “, до момента в който беседва с Harper's Bazaar Испания 

65-годишната актриса призна, че прекарването е трансформирало живота й, до момента в който разговаряше с Harper's Bazaar Испания, преди да театралничи за поразителна фотосесия да върви, приказва, приказва и написа още веднъж след ужасяващия случай, който „ промени живота й вечно “.

Лекарите първоначално неправилно диагностицираха нейната незабавна здравна помощ и едвам не я изпратиха нелекувана у дома.

Звездата от „ Основния инстинкт “ изясни болката в главата си като „ като мълния “ тъкмо преди да бъде откарана по неотложност в болничното заведение преди толкоз години.

Тя претърпя кръвоизлив, който я остави с деветдневен мозъчен кръвоизлив и един % късмет за оцеляване след интервенцията.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР